به نقل از ایسنا:حجتالاسلام والمسلمین محی الدین بهرام محمدیان با بیان اینکه از نیمه دوم شهریور توزیع کتابهای درسی را شروع خواهیم کرد اظهار کرد: امسال در طرحی آزمایشی ثبت نام کتب پیش دانشگاهی در کشور و کتب ابتدایی در شهر تهران به صورت اینترنتی انجام شد.
وی افزود: کتابهای دوره اول و دوم متوسطه همراه با اجزای بسته آموزشی از طریق کتابفروشیها توزیع خواهد شد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درباره وضعیت برنامه درس ملی در برنامه ششم توسعه گفت: در برنامه ششم توسعه با توجه به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، یکی از اقداماتی که حتما مدنظر است بحث تداوم تحول در آموزش و پرورش است.
محمدیان ادامه داد: انتظار داریم امکانات لازم برای ایجاد موقعیتهای یاددهی و یادگیری بر اساس برنامه درس ملی در آموزش و پرورش انجام شود و برنامه ششم بتواند این امکان را فراهم کند.
وی درباره آموزش ضمن خدمت معلمان نیز اظهار کرد: تربیت مدرسان استانی در تهران آغاز شده و دهه آخر مرداد دورههای ضمن خدمت معلمان پایه پنجم و نهم که کتابهای جدیدالتالیف دارند، کلید می خورد.
به نقل از فارس:مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «عنوان میشود در آزمون استخدامی آموزش و پرورش فرزندان فرهنگیان در اولویت هستند، نظر شورای عالی آموزش و پرورش در این خصوص چیست؟»، اظهار داشت: منظور وزیر آموزش و پرورش در خصوص اولویت داشتن فرزندان فرهنگیان این است که فرزندان فرهنگیان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در شرایط یکسان با دیگران، در اولویت هستند اما انحصار استخدام با فرزندان فرهنگیان نیست.
وی ادامه داد: بسیاری از افراد هستند که پدر و مادرشان معلم نبودند اما ذوق، علاقه، توانمندی و صلاحیت معلم شدن را به خوبی دارند و از سویی افرادی هستند که پدر و مادر آنها، معلم هستند اما به هر دلیلی، آن توانمندی لازم را برای معلم موفق شدن، ندارند.
نوید ادهم اضافه کرد: بنده این اصل را قبول دارم اما اگر کسی آن ویژگیها، صلاحیت و شایستگیهای اولیه را داشته باشد ضمن اینکه در خانوادهای معلمی با فرهنگ، ادبیات، منش و شخصیت معلمی از نزدیک خو گرفته باشد، آمادگی بیشتری دارد که وارد این میدان شود.
وی افزود: کسی که در خانواده معلمی بزرگ شده باشد از پدر و مادر، ویژگیهای مدرسه و ارتباط با خانواده را دیده و شنیده است و مناسباتی که والدینش با معلمان دیگر، دانشآموزان و اولیا برقرار کردهاند را از نزدیک حس کرده است و در نتیجه از نظر روحی و روانی آمادگی شغل معلمی را دارد.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اضافه کرد: در گذشته نیز فرزندان شغل پدر را ادامه میدادند و این اصل و عرف جامعه بوده است زیرا ادبیات آن شغل در خانواده وجود داشته و مورد پذیرش بوده است.
وی از تدوین طرح جامع نیروی انسانی خبر داد و گفت: این طرح دو سال است که در کمیسیونهای شورای عالی آموزش و پرورش بررسی شده و مطالعات تطبیقی آن نیز انجام شده است و جزو برنامههای سال 94 این شورا است و در این طرح به موضوع استخدام در آموزش و پرورش و اولویتهای آن پرداخته شده است.
زرافشان: تعداد مدارس شبانه روزی کاهش نمی یابد
به نقل از پانا:زرافشان با اشاره به پذیرش 400 هزار دانش آموز در مدارس شبانه روزی در سال تحصیلی 93-94 گفت: در دوره دوم متوسطه، یک پایه حذف می شود و تعداد نیروها و فضا افزایش می یابد.
معلم باید بیش از همه در جامعه منزلت داشته باشد/ضرورت تحول در آموزش و مدرن شدن آموزش و پرورش در کشور
به نقل از از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی شامگاه سه شنبه در سی و دومین اجلاس سالانه مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور اظهارکرد: هر زمان که در کشورمان آموزش و پرورش راه خود را پیدا کرده است، فارابی ها ، ابن سیناها، ابوریحان ها ،خواجه نظام ها و خواجه نصیرها تربیت شده اند.
به نقل از از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی شامگاه سه شنبه در سی و دومین اجلاس سالانه مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور اظهارکرد: هر زمان که در کشورمان آموزش و پرورش راه خود را پیدا کرده است، فارابی ها ، ابن سیناها، ابوریحان ها ،خواجه نظام ها و خواجه نصیرها تربیت شده اند.
رئیس جمهوری تحول نظام آموزشی را با توجه به شرایط و تغییرات شگرف جهان امروز، ضروری دانست و تصریح کرد: یکی از ثمرات بزرگ انقلاب اسلامی این بود که به ما آموخت چگونه باید به نهاد علم و آموزش استقلال بخشیده،به آن حرمت بگذاریم ، آن را به روز کرده و با نیازهای جامعه متصل کنیم .
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه باید در برابر علم و دانش فروتن شویم، گفت: آنجا که پرده حیا و خجالت مفهوم ندارد، جایی است که باید در برابر معلم زانو زد و در برابر علم فروتنی کرد.
رئیس جمهوری با اشاره به این سخن که باید هر کجا حکمت، دانش و علم هست به دنبال آن رفت، اظهارداشت: اساس آموزش باید دارای استقلال باشد چرا که شما اهالی آموزش و پرورش بعد از سالها تجربه بهتر از هر کس می دانید که چگونه باید به فرزندان این کشور علم آموخت ، بهتر از هر کس می دانید که کدام کتاب درسی نقص دارد ، کدام بهترین است و به شیوه های آموزش نوین بیش از دیگران آشنا هستید و ما باید از تجربه شما بیاموزیم که راه بهتر برای آموزش فرزندان این کشور کدام است.
دکتر روحانی با اشاره به این روایت که هر فردی کلامی به من آموخت مرا بنده خویش کرده است، حرمت آموزش و پرورش را در جایگاه و سطح این حدیث عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: این معلم است که راه زندگی را به ما می آموزد لذا باید بیش از همه در جامعه شان و منزلت داشته باشد.
رئیس جمهوری در ادامه سخنان خود بر ضرورت تحول در آموزش و مدرن شدن آموزش و پرورش در کشور اشاره کرد و گفت: درست است اگر امروز کسی توان استفاده از تجهیزات جدید و فضای مجازی را نداشته باشد، نمی تواند ادعای عالم بودن و علم آموزی کند اما مدرن شدن آموزش، صرفا به معنای استفاده از رایانه و فضای مجازی نبوده و بسیار بالاتر و فراتر از این ها است.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با تذکر این نکته که باید ضمن آموختن نحوه استفاده از فضای مجازی به فرزندانمان، به آنها بیاموزیم که چگونه در این مسیر به انحراف نیفتند و به دین، اخلاق و زندگی آنان ضربه نخورد، اضافه کرد: در روند مدرن شدن آموزش و پرورش باید علاوه بر مدرسه، فضای عمومی جامعه و افکار نسل جوان ما نیز متحول شود.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه امروز شرایطی داریم که باید جهانی بیاندیشیم و بومی عمل کنیم ، تصریح کرد: برخی بر عکس معتقدند که ما باید محلی بیاندیشیم و برای جهان هم نسخه بپیچیم که این شدنی نیست.
رئیس جمهوری افزود: تحولات گسترده ای در جهان امروز رخ داده که باید از نکات مثبت و مفید آن بهره بگیریم .
دکتر روحانی با طرح این پرسش که چگونه شد که فرزندان شما توانستند در عرصه منطق، مذاکره و دیپلماسی به اهداف مدنظر کشور دست یابند، تصریح کرد: این بدان خاطر بود که ما پذیرفتیم مسیر صحیح ، مسیر اعتدال است نه افراط و تفریط.
رئیس مرکز برنامهریزی نیروی انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش گفت: افرادی میتوانند در آزمون استخدامی این وزارتخانه شرکت کنند که در «رشته شهرهای» مورد نیاز، بومی منطقه باشند.
محمد حسین سلیمی جهرمی رئیس مرکز برنامهریزی نیروی انسانی آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس و در پاسخ به این پرسش که آیا تمام طیفها با تمام مدارک تحصیلی میتوانند در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنند، اظهار داشت: سیاست اصلی آموزش و پرورش بومی گزینی است و افرادی میتوانند در آزمون شرکت کنند که وقتی قبول شدند بتوانند استخدام شوند.
وی ادامه داد: افرادی باید استخدام شوند که حتماً بومی محل پذیرش باشند و شرط سنی آنها به این شکل است که برای فوق دیپلم 25 سال، لیسانس 30 سال و فوق لیسانس 35 سال و مدت خدمت سربازی به این سالها اضافه خواهد شد.
رئیس مرکز برنامهریزی نیروی انسانی آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا فردی که سرباز معلم بوده و اکنون سن آن از حداکثر سن اعلامی اطلاعیه استخدام گذشته باشد میتواند در آزمون استخدامی شرکت کند، خاطرنشان کرد: به سن 25، 30 و 35 سال بعضی سوابق اضافه میشوند که یکی از آنها سربازی است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا اگر کسی وفق لیسانس داشته باشد و اکنون دارای 37 سال سن باشد و دو سال هم قبلاً سرباز معلم باشد، میتواند در آزمون شرکت کند، گفت: طبق این اطلاعیه میتواند.
وی افزود: هرکسی که سن آن از اطلاعیه گذشته باشد و سابقه فعالیت او در اطلاعیه وجود داشته باشد میتواند در آزمون شرکت کند به عنوان مثال اگر سابقه کاری دولتی در جایی داشته باشد سن او به این عدد اضافه میشود.
کتاب های جدید پایه پنجم و نهم بر روی سایت اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی قرار گرفت همکاران محترم برای دانلود کتابها برروی گزینه مورد نظر کلیک نمایید.
131
|
135/2
|
141
|
جهت مشاهده سایر دوره از لینک های زیر استفاده نمایید.
20
|
20/1
|
21
|
23/1
|
24
|
منبع:اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش وپرورش گفت: نظام سنجش صلاحیت حرفهای معلمان باید در تدوین برنامه ششم لحاظ شود.
به گزارش سرویس «آموزش وپرورش» ایسنا، محمد حسین سلیمی جهرمی در کارگروه «نحوه انتخاب معلمان نمونه در برنامه ششم توسعه» در سی و دومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش وپرورش سراسر کشور که در سالن همایشهای بین المللی برج میلاد برگزار می شود، اظهار کرد: در شیوه نامه انتخاب معلمان نمونه، همواره معیارهای کیفی در نظر گرفته میشد که به دلیل عدم امکان اندازه گیری مشخص، امکان پاسخ گویی مناسب به معترضان وجود نداشت و به همین دلیل از شیوه نامه حذف شد.
مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان بالای 6 سال سابقه مشمول طرح رتبه بندی معلمان می شوند، گفت: 65 درصد معلمان در رتبه خبره و عالی قرار دارند.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، هاشم مسعودی مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در سومین روز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایشهای برج میلاد در حال برگزاری است، گفت: در رتبه بندی به دنبال یک نظام ساختارگرا مبتنی بر شایستگی هستیم.
وی با بیان اینکه معلمان بالای 6 سال سابقه مشمول این طرح می شوند، اظهار داشت: طراحی طرح رتبه بندی معلمان به گونه ای است که هیچ کس تنزل رتبه نخواهد داشت.
مسعودی با اشاره به این نکته که 65 درصد معلمان در رتبه خبره و عالی قرار دارند، افزود: این افراد بین 320 تا 540 هزار تومان افزایش حقوق خواهند داشت و این حقوقی است که از جدول حق شغل پرداخت می شود.
وی تصریح کرد: ممکن است این افزایش حقوق برای برخی معلمان تا 800 هزار تومان هم برسد. البته حقوق 140 هزار معلم که رتبه ارشد دارند، 140 هزار تا 250 هزار تومان افزایش می یابد.
مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: معلمانی که دارای رتبه پایه هستند، دارای دریافتی بین 150 تا 200 هزار تومان خواهند بود.
به نقل از فارس:بیانیه پایانی سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش مناطق سراسر کشور در پایان سومین روز این اجلاس قرائت شد.
در این بیانیه آمده است: سپاس بیکران خداوند علیم و مهربان را سزاست که توفیق حضور در اجتماع بزرگ و اثربخش سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور، این میراث گرانبهای شهیدان رجایی و باهنر را نصیب فرمود. در سالی که با تدبیر مقام معظم رهبری با عنوان" سال همدلی و هم زبانی دولت و ملت" مزین است، ما مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور، با استعانت از الطاف الهی و در پرتو عنایات پیامبر عظیم الشأن اسلام و ائمه معصومین(ع) در این رویداد سترد فرهنگی با شعار تحول آموزش و پرورش امروز و بالندگی فردا گرد هم آمده ایم تا ضمن تجدید پیمان با بنیانگذار انقلاب اسلامی و میثاق مجدد با حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی و حمایت و پشتیبانی از سیاست های و برنامه های دولت تدبیر و امید در منظر شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی اعلام داریم:
1-بیانات مدبرانه و امیدبخش مقام معظم رهبری در هفته معلم سال جاری بار دیگر بر جایگاه رفیع و آینده ساز آموزش و پرورش و نقش بی بدیل معلمان در بالندگی فردای جامعه مهر تأیید و تأکید زد. ما فرهنگیان ضمن تقدیر و تشکر از معظم له و پذیرش مسئولیت خطیر خویش در این عرصه همگان به ویژه سیاست گذاران و برنامه ریزان را به لبیک گویی و عملیاتی کردن این رهنمودهای سرنوشت ساز فرا می خوانیم.
2-دولت تدبیر و امید با عنایت به نقش زیربنایی آموزش و پرورش در تولید سرمایه اجتماعی و انسانی تلاش وافر در حمایت از نهاد و تأمین اعتبارات موردنیاز آن داشته و پیام الهام بخش رئیس جمهور فرهیخته و اندیشمند به این کنگره عظیم نشانگر نگاه راهبردی دولت محترم به اثربخشی آموزش و پرورش در فرایند توسعه کشور است. ما فرهنگیان ضمن پاسداشت اقدامات و تلاش های به عمل آمده در گسترش فرهنگ اعتدال، خردورزی، عقلانیت، گفت و گو و تعمیق همدلی و همزبانی بین ملت و دولت به ویژه در بین نسل جوان اهتمام خواهیم ورزید.
3-تلاش های شبانه روزی و خستگی ناپذیر مجاهدان مومن و انقلابی عرصه دیپلماسی کشور و مواجه مقتدرانه و آگاهانه فرزندان برومند انقلاب با قدرتهای بزرگ جهانی در چهارچوب رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و در ذیل برنامه های مدبرانه رئیس جمهور محبوب را پاس می داریم و بر استمرار مذاکرات تا احقاق حقوق ملت بزرگ و شریف ایران و ارائه تصویری صلح جویانه و انسان دوستانه از اسلام عزیز تأکید می نماییم.
4- رأی اعتماد مجدد مجلس شورای اسلامی به وزیر فرهیخته و دردآشنای آموزش و پرورش جناب آقای دکتر علی اصغر فانی باعث خوشحالی فرهیختگان شده و بر ثبات مدیریت و استمرار طرح ها و برنامه های این سازمان بزرگ افزوده است ما ضمن تقدیر از این اقدام مدبرانه نمایندگان محترم ملت بر ضرورت همدلی و همکاری بیشتر مجلس و دولت برای حل مشکلات مزمن و دیرینه آموزش و پرورش و معلمان عزیز تأکید می نماییم.
5-سیاست های وزیر محترم در توسعه مشارکت های مردمی، کاهش تمرکز، ارتقای مدیریت آموزشگاهی، ساماندهی و بهسازی منابع انسانی می تواند زمینه تحقق اهداف سند تحول بنیادین و ارتقای کیفیت آموزش و پرورش را فراهم آورد. ما ضمن اعلام حمایت همه جانبه از این سیاست های تحول آفرین، بر بسیج امکانات و منابع برای تحقق آنها تأکید نموده و تلاش خواهیم کرد تا جایگاه آموزش و پرورش را در عرصه ملی و در صحنه بین المللی بیش از پیش ارتقا دهیم.
6-امروزه گفتمان غالب آموزش و پرورش تحول بنیادین آموزش و پرورش است که سند آن به تأیید شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و مورد تأیید مقام معظم رهبری قرار گرفت و نقشه راه آن در این اجلاس رونمایی شد. ما ضمن تلاش مسئولانه و خستگی ناپذیر برای اجرای بندبند سند تحول از تمام دستگاه ها و سازمان ها و تمام مسئولان سیاست گذاران و تخصیص دهندگان منابع صمیمانه درخواست می کنیم با اعلام حمایت و مشارکت عملی در این کار سرنوشت ساز، زمینه ایجاد عزم ملی برای تحقق اهداف سند تحول و دستیابی به آموزش و پرورش تراز جمهوری اسلامی ایران را فراهم آورد و با تأمین و تخصیص اعتبارات ویژه و مناسب آموزش و پرورش را برای گذر از این پیچ تحول آفرین یاری رسانند.
7- برنامه ششم توسعه فرصت استثنایی برای اجرای سند تحول بنیادین و رفع کاستی ها و چالش های آموزش و پرورش می باشد با عنایت، تأکید و تصریح مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست های کلی برنامه ششم توسعه و نیز در بیانات تعالی بخش معظم له در هفته معلم سال جاری مجدانه و مصرانه از هیأت محترم دولت و مجلس شورای اسلامی و تمام مدیران و کارشناسان مربوطه می خواهیم زمینه استقرار و اجرای احکام سند تحول را فراهم آورد.
8- با عنایت به تحولات محیطی در حال و آینده، یکی از رسالت های خطیر آموزش و پرورش در عصر حاضر تقویت انسجام اجتماعی و فرهنگی، تعمیق وحدت ملی، گسترش عدالت آموزشی و پایدارسازی امنیت ملی می باشد که لازمه آن تبدیل نظام آموزشی موجود به نهاد فرهنگی تربیتی بر اساس احکام سند تحول بنیادین می باشد و تحقق این مهم نیازمند فراهم آوردن امکانات و منابع مناسب به ویژه نیروی انسانی با شایستگی ها و صلاحیت های حرفه ای بالا می باشد که دستگاه ها و نهادهای مربوطه باید برای تأمین و تدارک آن اهتمام ویژه مبذول دارند.
9-معلم اصلی ترین و تأثیرگذار ترین مولفه تعلیم و تربیت و بنیادی ترین عنصر تحول آفرین می باشد. ارتقای منزلت اجتماعی این گروه آینده ساز، تأمین معیشت معلمان و تلاش برای رفع تبعیض بین ایشان و سایر کارکنان حمایت از طرح ها و برنامه های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی برای جذب و تربیت نیروی انسانی واجد شرایط و صلاحیت های لازم، استقرار نظام تعیین صلاحیت حرفه ای معلمان ، تأمین اعتباری برای اجرای کامل طرح رتبه بندی معلمان، ارتقای منزلت و بهبود معیشت پیشکسوتان و بازنشستگان از جمله مواردی است که زمینه تقویت انگیزش و بهداشت روانی معلمان را فراهم می آورد و ما بر اجرای آن تأکید نموده و خواستار تحقق آن می باشیم.
10-ما شرکت کنندگان در اجلاس رسالت خطیر خویش را فراهم آوردن زمینه تربیت پذیری کودکان و نوجوانان عزیز این مرز و بوم در تمام ساحت های وجودی و تقویت پرسشگری، خلاقیت، مهارت آموزشی و کارآفرینی، سلامت جسم و روان برای تربیت شهروندانی مومن، متخلص به اخلاق اسلامی، آگاه و دانا، فعال و بانشاط و وفادار به ارزشهای اسلامی ایرانی و انقلابی می دانیم.
تحقق این مأموریت سترگ نیازمند مشارکت و همراهی تمام ارکان سهیم و موثر به ویژه خانواده ها ، دستگاه های فرهنگی اجتماعی، ائمه جمعه، روحانیت معظم، دانشگاهیان، فرهیختگان، هنرمندان، اصحاب رسانه و قلم و به خصوص رسانه ملی می باشد که ما بر تحقق آن پای فشرده و آمادگی خود را برای بهره مندی از مشارکت و مساعدت همگان اعلام می داریم.
به نقل از ایلنا:سیدمحمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در جلسه پرسش و پاسخ روسای آموزش و پرورش سراسر کشور گفت: در حال عقد قراردادی هستیم که از صفر تا صد هزینه درمانی همکارانی که دارای بیماری خاص هستند، توسط آموزش و پرورش پرداخت شود.
وی افزود:شرکت بیمه آتیهسازان حافظ با هزینهای که از آموزش و پرورش میگیرد، دیگر نگران خسارات و خالی شدن صندوق نیست.
بطحایی با بیان اینکه دندانپزشکی و هزینههای مربوط به آن حلقه مفقوده بیمه تکمیلی فرهنگیان است، گفت: در شهریور ماه قرار است؛ درمانگاههای فرهنگیان که یونیت دندانپزشکی دارند، تجهیز شوند و بنا داریم تا پایان سال 94 در مراکز استانها کلینیک تخصصی دندانپزشکی راهاندازی کنیم.
سیدمحمد بطحایی در سومین روز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش در میزگرد بررسی رتبهبندی با اشاره به خط مشی تأمین منابع در آموزش و پرورش، اظهار داشت: منابع دولتی، مشارکت غیردولتی و ارتقای بهرهوری شیوههای تأمین منابع در وزارت آموزش و پرورش است.
وی افزود: منابع با تأمین نیازهای آموزش و پرورش فاصله بسیاری دارد و مشکلات بسیاری وجود دارد از جمله مشکلات مدارس شبانهروزی و عدم استقبال نیروهای توانمند از بخش اداری.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: طی دو سال گذشته سهم آموزش و پروش از منابع دولتی دو درصد افزایش یافته است همچنین مشارکت بخش غیردولتی رشد کرده اما هنوز بسیار کند است.
بطحایی در خصوص افزایش بهرهوری در آموزش و پرورش بیان کرد: توانستهایم با اتخاذ برخی راهکارها بهرهوری از منابع را افزایش دهیم منابع در اختیار ما بسیار است که اگر به این منابع نگاه بهرهورانه داشته باشیم میتوانیم با هزینه کمتر به کیفیت بیشتری دست یابیم.
وی افزود: یکی از مهمترین طرحها برای سال تحصیلی جدید رتبهبندی معلمان است که دو هدف افزایش انگیزه و بهسازی نیروی انسانی را دنبال میکند. از مهر سال گذشته موضوع رتبهبندی با طرح در هیئت دولت آغاز شد و در این زمینه جلسات متعددی با کمیسیونهای دولت داشتیم که سرانجام تصویب شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: رتبهبندی از مهر ۹۴ احکام رتبهبندی را اجرا میکنیم اما معتقدیم که اجرای رتبهبندی نیازمند طراحی نظام سنجش صلاحیت حرفهای معلمان است که براساس این نظام صلاحیت هر معلمی باید دائماً سنجش شود و پیشرفت و پسرفت او منجر به یک امتیاز شود که تعیین کننده رتبه فرد است.
بطحایی اظهار داشت: استقرار نظام سنجش صلاحیت حرفهای معلمان نیاز به زمان دارد و قطعاً در فاصلهای کوتاه نمیتوانیم چنین نظامی را طراحی کنیم. بنابراین یا باید طرح رتبهبندی را متوقف میکردیم تا نظام سنجش صلاحیت حرفهای معلمان طراحی شود یا اینکه مرحله نخست رتبهبندی را اجرایی میکردیم که بتوانیم بتدریج به مرحله کامل برسیم که در آموزش و پرورش شیوه دوم را انتخاب کردیم.
وی گفت: رتبهبندی شامل دو مرحله است که از مهر ۹۴ با اختصاص اعتبار ۱۳۵۰ میلیارد تومانی دولت مرحله نخست رتبهبندی معلمان آغاز میشود که برای این کار شاخصهایی را طراحی کردایم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: یکی از مواردی که مورد اختلاف آموزش و پرورش با برخی از اعضای دولت بود این است که ما اعلام میکردیم نمیتوان دو نظام رتبهبندی داشت هم اکنون یک نظام رتبهبندی داریم که معلمان براساس آن از رتبه مقدماتی تا عالی سطحبندی میشوند و اگر میخواستیم رتبهبندی دیگری را طراحی کنیم به این معنا بود که فرد یک بار به عنوان مثال رتبه خبره داشت و یک بار دیگر براساس مصوبه هیئت دولت در این زمینه باید رتبه ارشد را به دست میآورد که این روند منجر به بروز مشکلاتی شد و اصرار آموزش و پرورش این بود که یک نظام رتبهبندی داشته باشیم.
بطحایی تصریح کرد: نمایندگان مجلس نیز معتقدند باید رتبهبندی را از همان آغاز با نگاه به رتبه عالی در نظر گرفت اما اگر میخواستیم این روش را اجرا کنیم، چراغ کمسوی فعلی را نیز باید خاموش میکردیم و کار به آینده موکول میشد اما در آموش و پرورش مصمم بودیم هر طور که شده حتی با اعتبار اندک کار رتبهبندی را آغاز کنیم و در برنامه ششم توسعه این روند با قوت بیشتری انجام شود.
وی تأکید کرد: هدف رتبهبندی ارتقای سطح معیشت معلمان نیست بلکه به دنبال ارتقای کیفی آموزش و پرورش هستیم و در مرحله نخست رتبهبندی که با اعتبار اندکی از مهر امسال اجرا خواهد شد حدود ۱۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به حقوق معلمان بستگی به رتبهای که کسب کردهاند، اضافه خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: پیشبینی میکنیم با تصویب طرح رتبهبندی زمینه برای اجرای فوقالعاده ویژه فراهم شود و کارکنان ما در حوزه ستادی و اداری مشمول آن شوند.
بطحایی ادامه داد:اگر به هر دلیل فوقالعاده ویژه اجرا نشود رتبهبندی شامل حال نیروهای اداری که حداقل ۲۳۰ هستند خواهد شد اگر بند ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری عملیاتی شود کارکنان از ویژگی و تسهیلات آن استفاده خواهند کرد اما اگر اجرایی نشد رتبهبندی فرهنگیان براساس شاخصهایی که پیشبینی کردهایم برای همه نیروهای اداری نیز اجرایی خواهد شد.
وی افزود: زمان اجرای بند ۱۰ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری بهمن ۹۳ است اما به دستور سازمان مدیریت متوقف شده و تلاش خواهیم کرد که از فروردین ۹۴ این حکم را به اجرا درآوریم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص اجرای رتبهبندی برای بازنشستگان، عنوان کرد: تلاش میکنیم افرادی که در شهریور امسال بازنشسته میشوند حداقل در پاداش بازنشستگی از مزایای رتبهبندی بهرهمند شود و با استفاده از مزایای رتبهبندی بازنشسته شوند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرات دوران اول دبستان خود را تشریح کرد.
به نقل از افکارنیوز، آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس تشخیص مصلحت نظام امروز در سومین روز سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این پرسش که نگاه شما به بهداشت دانشآموزان به ویژه در مقطع دبستان چیست، اظهار داشت: مهمترین موضوع برای بچهها بهداشت است.
آیتالله هاشمی افزود: بچه اگر جسم سالم نداشته باشد، روح سالمی هم نخواهد داشت.
رئیس تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا معلم اول دبستان خودتان را به خاطر دارید، گفت: بله، یک پیرمردی بود که جلوی کلاس مینشست و به ما درس میداد.
وی تصریح کرد: این معلم خیلی هم جدی بود و تمام دانشآموزان هم او را دوست داشتند، ضمن اینکه دخترخانم این معلم خط خوبی داشت و مشقها را به ما میآموخت.
آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سخنران ویژه سومین روز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور بود.
جدول برنامه زمانی ثبت نام وبرگزاری آزمونهای سال 1395 توسط سازمان سنجش به شرح زیر اعلام گردید.
ردیف
|
نام آزمون
|
تاریخ ثبت نام
|
تاریخ برگزاری آزمون
|
1
|
آزمون دکتری سال 1395(نوبت اول)
|
94/10/6 تا 94/10/15
|
94/12/14
|
2
|
آزمون تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته)
سال 1395
|
94/9/16 تا 94/9/22
|
16و95/2/17
|
3
|
آزمون سراسری سال 1395
|
94/11/19 تا 94/11/28
|
24و95/4/25
|
4
|
آزمون دکتری سال 1395(نوبت دوم )
|
95/5/24 تا 95/5/30
|
95/8/7 |
خبرگزاری فرهنگیان:
مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: هزینه های درمانی فرهنگیان به منظور تسهیل بررسی پرونده های پزشکی و حمایت از بیماران صعب العلاج به صورت صندوقی پرداخت می شود.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، فرشید سیاری در سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور اظهار داشت: طرح چهار ماهه قرار داد بیمه درمان تکمیلی کارکنان به صورت صندوقی از اول خرداد تا 31 شهریور امسال توسط شرکت آتیه سازان حافظ اجرا می شود.
وی افزود: تمامی قراردادهای بیمه ای اعم از بیمه عمر مصوب، مکمل، مانده بدهکار، عمر و سرمایه گذاری، حوادث و درمان دانش آموزی و اتومبیل به صورت تجمیعی و توسط یک شرکت بیمه گر، انجام خواهد شد.
مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش وپرورش، هدف از این تجمیع را افزایش منابع مالی معلمان و سهامدار فرهنگیان سراسر کشور و استفاده بهینه از منابع مالی آنان دانست و گفت: در این طرح، بیمه معلم متعلق به صندوق ذخیره فرهنگیان و به عنوان شرکت بیمه گر معرفی شده است.
سیاری از تجهیز و راه اندازی حداقل 10 مرکز دندانپزشکی در استان های کشور خبر داد و گفت: به منظور حمایت از برخی هزینه های درمانی و کلینیکی، مقرر شده است تا پایان سال 1394، هزینه های مراکز کلینیکی تخصصی دندانپزشکی با کمک موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان و از محل ارزش افزوده منابع این صندوق و شرکت های وابسته تامین شود.
سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور که از 11 مردادماه در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد آغاز به کار کرده عصر امروز (13 مردادماه) پایان می یابد.
خبرگزاری فرهنگیان:
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش به طراحی کارتی موسوم به تک کارت برای فرهنگیان اشاره کرد و گفت: با استفاده از این کارت، تا 35 درصد تخفیف در خرید از فروشگاه های طرف قرارداد به فرهنگیان تعلق می گیرد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، شهاب الدین غندالی در کارگروه اقتصاد آموزش و پرورش سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور اظهار داشت: تک کارت شامل کارت های بیمه، مترو، خرید و حتی کارت شناسایی خواهد بود.
وی افزود: رایزنی های لازم با حراست آموزش و پرورش صورت گرفته است و در صورت صدور این کارت می توان از مزایای آن نظیر تخفیف های قابل توجه برای خرید از فروشگاه های طرف قرارداد استفاده کرد.
مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان یادآور شد: براساس توافق صورت گرفته، مقرر شد که فروشگاه اتکا تخفیف هایی را که برای نیرو های مسلح اعمال می کند، برای فرهنگیان نیز درنظر بگیرد ضمن اینکه توافق با فروشگاه رفاه نیز در حال انجام است.
غندالی گفت: تا پایان سال 1392 میزان دارایی های ثبت شده دفتری صندوق ذخیره فرهنگیان معادل چهار هزار و 200 میلیارد تومان بود و این رقم تاکنون به روز نشده است.
وی با بیان اینکه میزان دارایی های ثبت شده این صندوق اول مهر ماه به صورت دقیق اعلام خواهد شد، پیش بینی کرد که این مبلغ حدود هفت هزار و 500 میلیارد تومان باشد.
مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه فرهنگیان باید بانک سرمایه را متعلق به خود بدانند، اظهار کرد: حدود 48 درصد سهام بانک سرمایه به فرهنگیان تعلق دارد هرچند برخی از کمبود شعب این بانک در شهرستان خود گلایه مند هستند، اما در تمام مراکز استان ها شعب بانک دایر است.
غندالی با بیان اینکه رسوب پول حساب های متفاوت وزارت آموزش و پرورش، اعم از حساب های مالی ستادی و حساب حقوق فرهنگیان، در بانک سرمایه می تواند توانمندی این بانک را در ارایه تسهیلات افزایش دهد، گفت: انتقال 25 هزار میلیارد تومان منابع آموزش وپرورش به بانک سرمایه از طریق تبدیل این بانک به بانک عامل دولت باید یکی از مطالبات جدی فرهنگیان باشد.
وی با اشاره به رویه وزارت بهداشت در زمینه درج علامت سلامت روی محصولات غذایی افزود: وزارت بهداشت از این طریق برای خود درآمد کسب می کند، اما وزارت آموزش و پرورش هنوز هیچ استانداردی در حوزه وسایل کمک آموزشی تعریف نکرده و این در حالی است که یکی از روش های درآمدزایی این وزارتخانه می تواند تعریف استانداردها در این بخش باشد.
مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی مدارس و موسسات آموزشی بدون نظارت مستقیم آموزش و پرورش تجهیز می شوند.
غندالی با تاکید بر ضرورت بهره برداری درست از هزینه های سرمایه ای نظیر ساختمان و تجهیزات مراکز آموزشی، اظهار کرد: باید بر اساس یک تحلیل دقیق برای استفاده از این ثروت ها و فرصت های از دست رفته برنامه ریزی شود.
وی با بیان اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان ابزاری برای تولید ثروت و حمایت های مالی از فرهنگیان محسوب می شود، گفت: بخش عمده منابع ورودی این صندوق از محل کسر از حقوق 94 درصد از فرهنگیان که اعضای صندوق محسوب می شوند، حاصل شده است.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: بخش دیگری نیز به صورت حمایت غیرمستقیم دولتی به این صندوق تزریق می شود علاوه بر این، ارزش افزوده سالانه منابع مالی نیز یکی دیگر از محل های تامین اعتبارات در اختیار این صندوق است.
غندالی با اشاره به اینکه دولت از ابتدای برنامه توسعه تاکنون هیچ واریزی به صندوق ذخیره فرهنگیان نداشته است، اضافه کرد: از آنجا که هیچ حکمی در این خصوص در برنامه پنجم ذکر نشده است، دولت از پرداخت سهم خود سرباز می زند البته در این مورد به دیوان عدالت اداری شکایت کرده و در انتظار رسیدگی هستیم.
مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان خاطرنشان کرد: در سال های 1393 و 1394 مبلغ 208 میلیارد تومان از اعضا دریافت شد، درحالی که پرداختی در همین سال ها 263 میلیارد تومان بوده است که اگر با این وضعیت کار ادامه پیدا کند، منابع کافی برای ایجاد ارزش افزوده در صندوق باقی نمی ماند.
غندالی در ادامه مجموع سود تقسیم شده در دولت تدبیر و امید را 18 درصد بیش از کل سودهای تقسیم شده در 17 سال پیش از آن عنوان کرد و گفت: تا سال 1391 رقمی معادل 1500 میلیاردتومان سود تقسیم شده بود اما در دو سال اخیر این رقم به 1800 میلیاردتومان رسیده است.
وی با بیان اینکه ارزش افزوده املاک در حال محاسبه است، اظهار کرد: پیش از این دارایی های صندوق در بورس محاسبه شده است و اگر چه این رقم در سال 1391، به دنبال رشد شاخص های بورس به 2100 میلیارد تومان رسید، اما هم اکنون ارزش آن حدود 1240 میلیارد تومان است.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه سال گذشته 25 هزار خودرو از طریق لیزینگ به فرهنگیان واگذار شد، اظهار کرد: تلاش می کنیم این تعداد را به سالانه 100 هزار خودرو افزایش دهیم.
وی یکی دیگر از برنامه های آتی صندوق ذخیره فرهنگیان را انتقال بیمه تکمیلی از شرکت آتیه سازان حافظ به بیمه معلم عنوان کرد و افزود: ارایه خدمات مطلوب درمانی به فرهنگیان یکی از دغدغه های این صندوق است.
غندالی در پایان وعده داد که به زودی دبیرخانه دایمی برای دریافت ایده ها و نظرات کارشناسی همه اعضا برای اداره بهتر صندوق ذخیره فرهنگیان راه اندازی خواهد شد.
سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور که از 11 مردادماه در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد آغاز به کار کرده امروز (13 مردادماه) پایان می یابد.
خبرگزاری فرهنگیان:
مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تمام معلمانی که بالای ۶ سال سابقه دارند مشمول رتبهبندی میشوند میزان افزایش حقوق معلمان در طرح رتبهبندی را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هاشم مسعودی مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش امروز در میزگرد بررسی رتبهبندی معلمان که در سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش، اظهار داشت: تمام معلمانی که بالای 6 سال سابقه کار دارند تحت پوشش طرح رتبهبندی قرار میگیرند.
وی افزود: افرادی که به عنوان مثال در رتبه عالی یا ارشد قرار میگیرند با اجرای طرح رتبهبندی تنزل پیدا نمیکنند و سامانه به گونهای طراحی شده که افراد تنزل رتبه پیدا نکنند.
مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: در آمزوش و پرورش 65 درصد معلمان در رتبه خبره و عالی قرار دارند و این گروه افرادی هستند که با اجرای رتبهبندی بین 320 تا 540 هزار تومان افزایش حقوق خواهند داشت.
مسعودی بیان کرد: 140 هزار معلم نیز در رتبه ارشد قرار دارند که افزایش حقوق آنها معادل 180 تا 240 هزار تومان خواهد بود و افرادی که در رتبه پایه قرار دارند بین 150 تا 200 هزار تومان افزایش حقوق خواهند داشت.
وی گفت: رتبهبندی به گونهای طراحی شده است که ارتقای افراد از رتبههای کسب شده مبتنی بر کارایی و عملکرد است.
خبرگزاری فرهنگیان:
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی از نیروهای دوره متوسطه بدون کلاس درس هستند، گفت: بزودی امتیاز فوقالعاده شغل معلمان دوره متوسطه از ۱۳۰۰ به ۱۵۰۰ میرسد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش امروز در میزگردی که به منطور پاسخگویی به سوالات روسای آموزش و پرورش سراسر کشور در سومین روز برگزاری اجلاس روسای آموزش و پرورش تشکیل شده بود در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا به کارگیری نیروهای دوره متوسطه در دوره ابتدایی را کیفیتبخشی میدانید؟ اظهارداشت: 4 سال قبل پایه ششم ابتدایی به این دوره اضافه شد.
وی افزود: از همان زمانی که پایه ششم ابتدایی به این دوره اضافه شد شاهد به هم ریختگی ساختار آموزشی بودیم به گونها ی که در همان سال 48 هزار نیروی انسانی دردوره ابتدایی کمبود داشتیم و همچنین با کمبود فضای آموزشی نیز مواجه بودیم.
فانی ادامه داد: وقتی ساختار 3.3.6 مستقر شد برخی از نمازخانهها و انباریهای مدارس به کلاس درس تبدیل شدند. از سال تحصیلی جدید نیز شاهد استقرار نظام 6.3.3 در دوره متوسطه خواهیم بود و از این به بعد شاهد آن هستیم که دوره متوسطه سه پایه است و در مقایسه با زمانی که دوره متوسطه 4 پایه بود یک چهارم نیروی انسانی این دوره کلاس درس نخواهند داشت.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: برای حل این مشکل دو روش وجود دارد یک روش اینکه بگوییم این نیروها همچنان بدون کلاس درس باشند و روش دوم این است که با برنامهریزی معلمان را از دوره متوسطه دوم متقاعد کرده و در سایر دورهها به کار بگیریم.
فانی افزود: پیشبینی کردهایم که بزودی امتیاز فوقالعاده شغل معلمان دوره متوسطه از 1300 امتیاز به 1500 امتیاز برسد.
خبرگزاری فرهنگیان:
وزیر آموزش و پرورش درخصوص برخی مشکلات نیروی انسانی در طرح 6-3-3 گفت: معاون پشتیبانی وزارتخانه امتیازاتی برای همکاران متوسطه دوم که مایل به همکاری در سایر دوره ها باشند در نظر گرفته که یکی از انها 4 روز کاری به جای 5 روز است.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، علی اصغر فانی امروز 13 مردادماه در ادامه اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش به پرسش های همکاران خود در خصوص مسائل موجود پاسخ گفت :
فانی در پاسخ به این پرسش که "آیا به کارگیری معلمان دوره متوسطه دوم در دوره ابتدایی مغایر با روح کیفیت بخشی نیست؟" اظهار داشت: چهار سال پیش وقتی کلاس ششم به دوره ابتدایی اضافه شد ما با کمبود 48 هزار نفری نیروی انسانی مواجه شدیم و همین تعداد کلاس درس هم کم آوردیم تا جایی که بعضی نمازخانه ها و انباری ها را تبدیل به کلاس درس کردیم.
وی افزود: دو سال پیش که من سرپرست وزارتخانه شدم مدیرکل ابتدایی به من گفت که ما با 24 هزار نفر کمبود نیرو مواجه هستیم. وقتی نظام 6-3-3 مستقر می شود دوره متوسطه ما سه کلاسه می شود یعنی دوره ای که 4 پایه بود پس بطور طبیعی ¼ نیروی انسانی متوسطه 2 مازاد بر نیاز می شود.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اقتصاد آموزش و پرورش ما امکان بازنشسته کردن این افراد را به ما نمی دهد. پس روش دیگر این است که از این نیروها با مدیریت مناسب در دوره های دیگر استفاده کنیم و ما این روش دوم را انتخاب کردیم.
وی در پایان گفت: یکی از سختیهای مدیران این است که با همکاران متوسطه 2 جلسه بگذارند و این مشکل را حل کنند برای این منظور امتیازاتی از طریق معاونت پشتیبانی اعلام می شود که یکی از آنها امتیاز 4 روز کاری به جای 5 روز و دیگری امتیاز 1300 به 1500 برای تشویق همکاران است .
خبرگزاری فرهنگیان:
وزیر آموزش و پرورش توضیحاتی در خصوص بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان ارائه کرد و گفت: معتقدم که بازنشستگی پیش از موعد را باید در مناطق دارای تورم نیرو اجرا کنیم.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در سومین روز از سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایشهای برج میلاد در حال برگزاری است در پاسخ به این پرسش که آیا بازنشستگی پیش از موعد را با سنوات ارفاقی اجرایی می کنید، اظهار داشت: قبل از دولت آقای احمدی نژاد معتقد بودیم توزیع نیرو به خوبی انجام نشده است و اکنون هم باعث عدم توازن در نیروی انسانی هستیم.
فانی با بیان اینکه معتقد هستم که بازنشستگی پیش از موعد را باید در مناطق دارای تورم نیرو داشته باشیم، خاطر نشان کرد: این لایحه را دنبال و سپس تصویب کردیم اما آنچه تصویب شد با آنچه اجرا شد فاصله داشت زیرا در آن گنجانده بودیم تا 5 سال سنوات ارفاقی میتوانیم داشته باشیم.
وزیر آموزش و پروش افزود: در زمان وزارت آقای علی احمدی همه را با 5 سال سنوات ارفاقی بازنشسته کردند و آموزش و پرورش را از خدمات خیلی از همکاران محروم کردند و باید اکنون این موضوع با توازن دنبال شود.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم بازنشستگی پیش از موعد داشته باشیم سنوات ارفاقی قانونی نیست و سال گذشته هم که این طرح اجرا شد از سازمان مدیریت و برنامهریزی اجازه گرفتیم و در سقف سنوات افرادی که مایل بودند باقی بمانند آن را لحاظ کردیم.
خبرگزاری فرهنگیان:
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش، جزئیات افزایش ۳۵ درصدی حقوق نیروهای اداری و ستادی و نیروهای بازنشسته این وزارتخانه را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سیدمحمد بطحایی معاون وزیر آموزش و پرورش در سومین روز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایشهای برج میلاد در حال برگزاری است، با اشاره به افزایش حقوق نیروهای ستادی و اداری این وزارتخانه اظهار داشت: فوقالعاده بند 10 ماده 68 مربوط به افزایش حقوق نیروهای اداری، بهمنماه سال گذشته به تصویب هیأت وزیران رسید.
وی افزود: این مصوبه همان 35 درصدی است که قرار بود به حقوق نیروهای اداری اضافه شود، اما میانگین آن 21 درصد و سقف آن 35 درصد درنظر گرفته شده است.
* سرانه مدارس را تا چند روز آینده اعلام میکنیم
بطحایی با اشاره به عمدهترین مشکل توقف این مصوبه خاطرنشان کرد: با اجرای این مصوبه، اختلاف زیادی بین کارکنان دستگاههای اجرایی با معلمان ایجاد میشد و فاصله پرداختها را زیاد میکرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: پیشبینی میکنیم با اجرای طرح رتبهبندی، زمینه برای اجرای فوقالعاده ویژه که مشمول این مصوبه قرار خواهند گرفت ایجاد و این افزایش حقوق به نیروهای ستادی و اداری پرداخت میشود.
بطحایی با بیان اینکه اگر به هر دلیل این فوقالعاده ویژه به اجرا درنیاید، برنامه دیگری را دنبال خواهیم کرد، گفت: طرح دیگر شامل افراد ستادی و اداری خواهد شد که شامل بند 230 میشود، اما سعی میکنیم از طریق رتبهبندی نیروهای اداری شامل این افزایش حقوق کنیم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: تلاش میکنیم تا این حکم از فروردین 1394 اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه از محل افزایش بهرهوری و ساماندهی نیروی انسانی کارهای جدیدی در آموزش و پرورش انجام شده است، تصریح کرد: موفق شدیم حق شغل کارکنان را تا 1500 امتیاز افزایش دهیم، در این راستا موفق شدیم حق نوار مرزی را برقرار و همچنین قانون مرخصی 9 ماه زایمان بانوان فرهنگی را اجرا کنیم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در خصوص پرداخت سرانه به مدارس اظهار کرد: سرانه مدارس را تا چند روز آینده اعلام میکنیم و مطمئن باشید نسبت به سال گذشته، وضعیت خوبی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه برخی سؤال پرسیدهاند که آیا افراد بازنشسته شامل طرح رتبهبندی معلمان خواهند شد یا خیر، گفت: افرادی که حتی در شهریورماه امسال بازنشسته میشوند را در تلاش هستیم بتوانیم در پاداش پایان خدمت از مزایای رتبهبندی استفاده کنند و حقی از آنها ضایع نشود.
خبرگزاری فرهنگیان:
در پی عدم حضور رئیسجمهور در اولین روز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش، معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش خطاب به مدیران آموزش و پرورش گفت: «امروز با رئیسجمهور دیدار خواهیم داشت و شام میهمان ایشان هستیم».
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مقرر شده بود در روز اول سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور، رئیس جمهور حضور یابد که به جای وی، مشاور فرهنگی رئیسجمهور، پیام رئیس دولت را قرائت کرد.
عدم حضور رئیس جمهور در اجلاس آموزش و پرورش، با گلایه تعدادی از فرهنگیان همراه بود که امروز حجت الاسلام والمسلمین ناصری معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش خطاب به مدیران آموزش و پرورش گفت: «امروز با رئیس جمهور دیدار خواهیم داشت و شام میهمان رئیس جمهور هستید».
به گزارش فارس، آخرین روز از سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور امروز با سخنرانی وزیر آموزش و پرورش و دیدار مدیران آموزش و پرورش با رئیس جمهور پایان خواهد یافت.
خبرگزاری فرهنگیان:
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام خبر افزایش 35 درصدی حقوق نیروهای اداری آموزش و پرورش، درباره وضعیت بازنشستگان در طرح رتبهبندی گفت: تلاش میکنیم از طریق پاداش پایان خدمت حتی افرادی که شهریور امسال بازنشسته میشوند، آنها را از مزایای رتبهبندی بهرهمندی کنیم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام خبر افزایش 35 درصدی حقوق نیروهای اداری آموزش و پرورش، درباره وضعیت بازنشستگان در طرح رتبهبندی گفت: تلاش میکنیم از طریق پاداش پایان خدمت حتی افرادی که شهریور امسال بازنشسته میشوند، آنها را از مزایای رتبهبندی بهرهمندی کنیم.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد بطحایی در میزگرد رتبهبندی معلمان که در سومین روز از سیودومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور برگزار شد، از افزایش 35 درصدی حقوق نیروهای اداری و ستادی این وزارتخانه خبر داد و گفت: فوقالعاده بند 10 ماده 68 مربوط به افزایش حقوق نیروهای اداری در بهمنماه سال گذشته به تصویب هیات وزیران رسید. همان 35 درصدی که قرار بود به حقوق نیروهای اداری اضافه شود اما میانگین آن 21 درصد و سقف آن 35 درصد در نظر گرفته شده است.
وی درباره علت توقف اجرای این مصوبه گفت: با اجرای این مصوبه اختلاف زیادی میان کارکنان این دستگاه با معلمان ایجاد میشد و فاصله پرداختها را زیاد میکرد. پیشبینی میکنیم با اجرای رتبهبندی زمینه برای اجرای فوقالعاده ویژه که مشمول این مصوبه است ایجاد شود و افزایش حقوق برای نیروهای ستادی و اداری اعمال شود.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر به هرعلتی این فوقالعاده ویژه اعمال نشود، برنامههای دیگری را دنبال خواهیم کرد، گفت: یک طرح دیگر نیز وجود دارد که براساس بند 30 است و افراد ستادی و اداری را شامل میشود اما سعی میکنیم از طریق رتبهبندی نیروهای اداری را شامل این افزایش حقوق کنیم.
بطحایی ادامه داد: در تلاش هستیم این حکم از فروردین 94 محاسبه شود.
وی با بیان اینکه از محل افزایش بهرهوری و ساماندهی نیروی انسانی اقدامات خوبی در آموزش و پرورش انجام شده است، عنوان کرد: فوقالعاده شغل کارکنان را به دنبال این افزایش بهرهوری تا 1500 امتیاز افزایش دادیم. همچنین حق نوار مرزی را برقرار کردیم و قانون مرخصی 9 ماهه زایمان برای بانوان فرهنگی اجرا شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سرانه مدارس را نیز تا چند روز آینده اعلام میکنیم، گفت: مطمئنا وضعیت سرانهها از سال گذشته بهتر خواهد بود.
بطحایی در پایان در پاسخ به اینکه آیا بازنشستهها نیز مشمول رتبهبندی میشوند؟ گفت: در تلاش هستیم حتی افرادی که در شهریورماه امسال بازنشسته میشوند را از طریق پاداش پایان خدمت از مزایای رتبهبندی بهرهمند کنیم تا حقی از آنها تضییع نشود.
به گفته بطحایی، با اجرای طرح رتبهبندی معلمان، حقوق آنها بین 150 تا 600 هزار تومان افزایش مییابد.
خبرگزاری فرهنگیان:
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در تشریح جزییات سرپرستی و اداره مراکز پیشدبستانی دایر در مهدهای کودک گفت: با توجه به نظرات مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی، مهدکودکها که محلی برای مراقبت، نگهداری و ارائه خدمات غذایی و بهداشتی و همچنین سبک متفاوتی از آموزشهای غیرمستقیم به کودکان هستند، در حوزه تخصصی بهزیستی و اما چنانچه مرکزی بخواهد آموزشهای پیش دبستانی را به گروه سنی 5 تا 7 سال ارائه دهد باید از آموزش و پرورش مجوز دریافت کند.
مسعودی فرید در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: سند تحول آموزش و پرورش، مسوولیت تعلیم و تربیت کودکان از مهدکودک تا دانشگاه را از وظایف این نهاد دانسته است اما بارها و بارها تاکید کردهایم که منظور از آموزش و پرورش در آن سند وزارت آموزش و پرورش نیست، بلکه منظور نهاد کلان آموزش و پرورش کشور است چرا که در غیراینصورت دانشگاهها و آموزش عالی را نیز باید در زیرمجموعه این نهاد در نظر بگیریم.
وی در ادامه با تاکید بر آنکه مهدکودکها که محل نگهداری کودکان 3 تا 5 ساله هستند، در حوزه تخصصی بهزیستی فعالیت خواهند کرد، افزود: در حال حاضر مساله پیش آمده میان آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی کشور بر سر سرپرستی کودکان 5 تا 7 ساله یعنی دوره «پیشدبستانی» است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این خصوص تصریح کرد: در حال حاضر پوشش پیش دبستانیهای کل کشور تنها 52 درصد است یعنی تنها نیمی از واجدین شرایط حضور در دوره پیشدبستانی در این دوره شرکت میکنند که اگر بهزیستی را از این آمار جدا کنیم تنها 20 الی 25 درصد واجدین شرایط در مراکز پیشدبستانی آموزش و پرورش هستند.
مسعودیفرید با بیان اینکه در حال حاضر در بسیاری از کشورها دوره پیشدبستانی اجباری بوده و حتی در صورت غیراجباری بودن آن نیز پوشش بالای 90 درصد در این حوزه وجود دارد، عنوان کرد: این سوال برای ما مطرح شده است که اگر دوره پیشدبستانی اینقدر برای آموزش و پرورش مهم است چرا آن را اجباری اعلام نکرده و همچنان این دوره را دورهای رسمی و غیراجباری میداند؟ در حالی که نیاز است این دوره در دورههای آموزشی کشور، رسمی و اجباری شود.
وی درباره گرایش ورود این حوزه به بخش غیرانتفاعی نیز اظهار کرد: زمانی که دوره پیشدبستانی رابه بخش غیرانتفاعی سوق میدهیم باید شاهد این شکاف بین گروهی میان افراد استفادهکننده و غیربرخوردار از آموزشهای پیشدبستان باشیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این خصوص تصریح کرد: در چنین شرایطی هرگاه کسی تمکن مالی لازم را داشته باشد فرزند خود را به این مراکز میبرد اما فردی که تمکن مالی نداشته باشد، فرزندش از دریافت این خدمات و آموزشها محروم میشود.
مسعودیفرید در ادامه گفت: در حال حاضر پوشش پیشدبستانی ما که گروه سنی 6 سالهها هستند تنها 52 درصد است اما با این حال شاهد آن هستیم که گروه سنی 5 تا 7 سال یعنی 2 سال قبل از دبستان را به عنوان دوره پیشدبستانی در نظر گرفتهاند. در چنین شرایطی این سوال مطرح میشود که چه لزومی دارد که دو سال را به عنوان دوره پیشدبستانی در آموزشهای کشوری در نظر بگیریم؟.
وی افزود: آمزوش و پرورش باید در نظر داشته باشد که برنامههای لازم برای گروه سنی 5 تا 7 سال بسیار با گروه سنی دبستان متفاوت بوده و نباید تنها اقدامات صرف آموزشی را برای این گروه مدنظر قرار دهیم، بلکه این دسته از کودکان نیاز به حمایت و مراقبت بیشتری داشته و باید مسائل تغذیهای و همچنین به فضای کافی فعالیت آنان توجه کافی کرد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه ضمن انتقاد از فضای آموزشی دبستانیها نیز گفت: در حال حاضر حتی معتقدیم دبستانها نیز باید فضای خود را به سمت سیستمهای باز و نشاطآور پیش ببرند چرا که در سایر کشورهای دنیا نیز که از پیشگامان حوزه آموزش و پرورش هستند، این تحول را شاهدیم اما در ایران هیچ نشانی از این تغییرات نمیبینیم؛ با وجود آنکه تمام دنیا نظام آموزشی خود را تغییر داده و دائما به روز میکنند و این مساله حتی در چیدمان کلاسهایشان نیز محسوس است، آموزش و پرورش باید این نکته را در نظر بگیرد که فضای مورد نیاز کودکان 5 تا 7 سال باید بسیار متفاوت از فضای آموزشی کودکان دبستانی باشد. هرچند آن گروه نیز نیاز به تغییرات اساسی دارند.
مسعودیفرید در ادامه به ساعت فعالیت مراکز پیشدبستانیهای دایر در حوزه آموزش و پرورش نیز انتقاد کرد و گفت: این مراکز تا ساعت 12 ظهر فعالیت داشته و بعد از آن والدینی که برای مثال تا ساعت 4 سرکار هستند، نمیدانند کودک خود را در این بازه زمانی 4 ساعته در کجا نگهداری کنند که در این شرایط مراکز مراقبت و نگهداری بهزیستی یا همان مهدهای کودک میتوانند از این فرزندان نگهداری کرده و همچنین درخلل آن، آموزشهای غیرمستقیم را نیز به آنان ارائه دهند.
وی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر تنها همان قانون تاسیس مراکز غیردولتی آموزش و پرورش که از سال 87 اجرای آزمایشی آن به مدت 5 سال آغاز و سپس یک سال تمدید شد، مجددا برای سال هفتم تمدید شده است؛ پس به این ترتیب وضعیت تولیگری مهدهای کودک از سال 87 تا به حال تغییر خاصی نکرده است و این قانون مجددا به طور آزمایشی در حال اجراست تا به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در پایان عنوان کرد: چنانچه نهادی بخواهد از سازمان بهزیستی کشور مسوولیت رسیدگی به کودکان، آموزش و مراقبت از آنها را برعهده بگیرد، با وجود حجم وظایف محوله به سازمان بهزیستی کشور، از آن استقبال میکنیم.
خبرگزاری فرهنگیان:
وزیر آموزش و پرورش در حضور حجتالاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی، به مطرح کردن برنامههای اجلاس سه روزه آموزش و پرورش پرداخت.
وزیر آموزش و پرورش در حضور حجتالاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی، به مطرح کردن برنامههای اجلاس سه روزه آموزش و پرورش پرداخت.
به گزارش خبرنگار «آموزش وپرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی اصغر فانی در سومین روز از اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش کشور، ضمن خیرمقدم به حجتالاسلام والمسلمین هاشمیرفسنجانی به دلیل حضور در این نشست گفت: رییس جمهور پیامآور اعتدال بود و با مدیریت تدبیر، امید را به مردم ارزانی داشت. من هم ضمن تبریک موفقیت تیم هستهای، اعلام میکنم که برکات توافق را مردم خواهند دید.
وی با اشاره به حضور 750 نفر از روسای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق سراسر کشور در اجلاس مذکور بیان کرد: در این سه روز توفیق یافتیم کارگروههای مختلفی در موضوعات آموزش وپرورش تشکیل دهیم و همچنین اولویتهای کاری از جمله سند تحول نظام آموزش و پرورش کشور، نقشه راه این سند و نیز رتبهبندی معلمان و زمینهسازی و آمادهسازی بیشتر برای بازگشایی مدارس در مهر 94 را به نتیجه برسانیم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش در سراسر کشور 105 هزار مدرسه دارد، اظهار کرد: یک میلیون نفر فرهنگی در کشور رسالت بزرگ فرهنگسازی و تربیت نیروی انسانی کشور را برعهده دارند و تلاشهای معلمان و همکاران در سطح کشور مثالزدنی است.
فانی با اشاره به چالشهای آموزش و پرورش گفت: نیروی انسانی عظیم آموزش و پرورش با چالشهایی از جمله ناکافی بودن انگیزه معلمان و نیاز به روزرسانی مهارتها و شایستگیهای آنها مواجه است که امیدواریم در طول برنامه ششم توسعه مورد عنایت دولت، مجلس و بزرگان کشور بیش از پیش قرار گیرد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سخنان هاشمیرفسنجانی در اجلاس سال گذشته گفت: لازم است اندیشهورزی در دانشآموزان تقویت شود. توسعه پژوهش در آموزش و پرورش و پژوهشسراهای دانشآموزی از یک طرف و ترویج فرهنگ مطالعه از طرف دیگر، سیاستها و برنامهها در راستای سخنان بزرگان کشور و آقای هاشمی است که مورد توجه وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.
فانی در پایان از حضور هاشمیرفسنجانی تشکر کرد و افزود: حضورتان به ما انگیزه بیشتری میدهد.
خبرگزاری فرهنگیان:
در کارگروه مدل تحول در آموزش بر مبنای سند تحول بنیادین که با حضور محمد دیمهور معاون آموزش ابتدایی، عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش و کیومرث امجدیان مشاور آموزش ابتدایی برگزار شد، بر لزوم ایجاد تغییرات در ضوابط استخدام تأکید شد.
به گزارش سرویس «آموزش وپرورش» ایسنا، محمد دیمهور در سی و دومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش وپرورش سراسر کشور که در سالن همایشهای بین المللی برج میلاد برگزار میشود، با اشاره به اینکه کار کارشناسی بدون اشراف به مقتضیات ناقص خواهد بود، گفت: اگر کارشناسی پشت درهای بسته انجام شود، ممکن است به نتیجه کار خسارت بزند در نتیجه، باید در این کارگروه تجربه میدانی مدیران را با بحث های نظری تلفیق کنیم.
وی در ادامه افزود: هدف ما در کارگروه این است که تجربه میدانی مدیران مناطق را با بحثهای نظری بیامیزیم و مدلی عملی برای تحول پیدا کنیم. اینکه چگونه سند تحول را از مقیاس خرد یعنی مدرسه آغاز کنیم، به بحث های اجرایی و نظری نیاز دارد.
معاون ابتدایی آموزش و پرورش ادامه داد: معاونت ابتدایی با بهرهگیری از ظرفیت های داخلی و پیرامونی، منابع و امکانات را در چارچوب قوانین و سیاستهای کلان آموزش و پرورش تقسیم می کند تا زمینهها و فرصت های یادگیری را براساس برنامه درسی ملی برای بروز و ظهور استعدادهای دانش آموزان در دوره ابتدایی فراهم کند.
دیمه ور در ادامه صحبتهای خود، مهم ترین وظیفه تحول در معاونت آموزش ابتدایی را توجه به عدالت آموزشی و پرورشی و ایجاد فرصت های عادلانه و با کیفیت، با توجه به اقتضائات فرهنگی اجتماعی و اقتصادی، دانست.
وی در پایان گفت: حدود 43 هزار نفر معلم ابتدایی زیر پنج سال سابقه خدمت داریم که از این تعداد حدود 8000 نفر رشتههای مرتبط و غیر مرتبط و 28 هزار معلم نیز که در سالهای اخیر استخدام شدهاند، با رشتههای غیر مرتبط مشغول به کار هستند. این یعنی باید برای ضوابط استخدام کار ویژهای انجام دهیم.
خبرگزاری فرهنگیان:
وزیر آموزش و پرورش از تعطیل شدن مجتمعهای آموزشی در صورت منطبق نبودن با ضوابط خبر داد و گفت: برای معلمان دوره متوسطه که برای تدریس به مقطع ابتدایی میروند، امتیازات ویژهای در نظر گرفتهایم.
وزیر آموزش و پرورش از تعطیل شدن مجتمعهای آموزشی در صورت منطبق نبودن با ضوابط خبر داد و گفت: برای معلمان دوره متوسطه که برای تدریس به مقطع ابتدایی میروند، امتیازات ویژهای در نظر گرفتهایم.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی اصغر فانی در جلسه پرسش و پاسخ که در سومین روز از سی و دومین اجلاس مدایران و روسای آموزش و پرورش برگزار شد، درباره ادامه فعالیتهای مجتمعهای آموزشی اظهار کرد: در دستورالعملی که حدود 15 روز گذشته در نشست با مدیران کل استانها جمعبندی و نهایی شد، پیش بینی کردیم اگر مجتمعهای آموزشی با شرایط مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش سازگار باشند ادامه فعالیت خواهند داد و اگر سازگار نبودند این مجتمعها جمع خواهد شد.
مجتمعهای خلاف ضابطه تعطیل میشوند
وی ادامه داد: در این صورت معلم راهنما جایگزین مجتمعهای آموزشی روستایی خواهد شد؛ برآورد ما این است که اگر این اتفاق بیفتد بیش از 16 هزار نیروی انسانی در کشور صرفه جویی میشود. براین اساس مجتمعهایی که طبق ضابطه تشکیل نخواهند شد جمع میشوند.
وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا به کارگیری نیروی انسانی دوره متوسطه و ابتدایی را کیفیت بخش میدانید؟ گفت: چهار سال گذشته کلاس ششم ابتدایی به مقطع ابتدایی اضافه شد از همان زمان باید پیش بینی میکردیم که به هم ریختگی ساختار آموزشی عوارضی دارد. در آن زمان 48 هزار نیروی انسانی کم داشتیم که نه تربیت و نه استخدام کرده بودیم.
فانی ادامه داد: حتی کلاس درس هم کم داشتیم و برخی انباریها در مدراسی که پنجره هم نداشتند به کلاس درس تبدیل شدند. در هر صورت وقتی نظام 3 3 6 مستقر میشود مشکلاتی به همراه خواهد داشت.
وی افزود: امسال استقرار این نظام به دوره متوسط دوم رسیده است و دوره متوسطه از این پس سه کلاسه خواهد شد و دورهای که چهار پایه بوده یک چهارم نیروی انسانی را در این صورت مازاد بر نیاز خواهدداشت که باید در این خصوص تدبیر کرد.
امتیاز ویژه معلمانی که از مقطع متوسطه به ابتدایی میروند
وزیر آموزش و پرروش با بیان این که یک روش باقی ماندن نیروهای انسانی و فعالیت نکردن آنها تا زمان بازنشستگی است که اعتبارات ما اجازه این کار را نمیدهد گفت: روش دیگر مدیریت نیروهاست تا بتوانیم از مشکلات عبور کنیم. یکی از سختیهای روسای مناطق در سال جاری همین است و باید با همکاران متوسطه جلساتی برگزار کنند تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.
به گفته فانی، معاونت پشتیبانی امتیازاتی را برای همکاران متوسطه که برای تزریق به مقطع ابتدایی میروند لحاظ کند؛ بر این اساس امتیاز 1300 برای این همکاران به 1500 افزایش مییابد که جزییات آن را به زودی ابلاغ خواهیم کرد.
برای تسویه مطالبات معلمان 1050 میلیارد تومان اعتبار لازم است
به گزارش ایسنا، فانی در ادامه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر زمان پرداخت مطالبات بازنشستگان اظهار کرد: در جلسه غیرعلنی مجلس پیش از استیضاح گزارشی را درخصوص وضعیت معیشتی معلمان ارائه کردیم که نتیجه آن تشکیل کمیته مطالبات اقتصادی بود و تاکنون پنج جلسه آن برگزار شده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مطالبات بازنشستگان تا پایان 6 ماهه اول سال 93 پرداخت شده اما در شش ماهه دوم 93، 20 تا 25 درصد این پاداش پرداخت شده است ادامه داد: برای تسویه این مطالبات، 1050 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و کار در دست پیگیری است.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره همزمان شدن کنکور سراسری با ماه رمضان در سال آینده گفت: این موضوع از اختیارات سازمان سنجش و وزارت علوم است و به آموزش و پرورش مرتبط نیست.
مشکل احداث مدرسه در شهرکهای جدید التاسیس
فانی همچنین درباره مشکل فضای آموزشی لازم برای شهرکهای جدیدالتاسیس و مسکن مهر اظهار کرد: در ابلاغیه مقام معظم رهبری آمده است شهرکسازان وظیفه دارند امر مدرسهسازی را برعهده بگیرند. براین اساس باید انبوه سازانی که بیش از 200 واحد میسازند برای ساخت مدرسه نیز اقدام کنند. این موضوع در قانون بود که حذف شد و ما در حال پیگیری در کمیسیون زیربنایی دولت در این خصوص هستیم. وزارت راه معتقد است این کار باعث افزایش قیمت مسکن میشود.
وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت افزایش تحت پوشش قرار دادن دختران در مقطع ابتدایی و متوسطه تاکید و اظهار کرد: مشاوران امور بانوان استانها بر توسعه فنی و حرفهای و ایجاد توازن در شاخهها و رشتههای دختران توجه داشته باشند.
اولویت استخدام آموزش و پرورش با فرزندان فرهنگیان است
فانی در پاسخ به پرسشی درباره بیتوجهی به فرزندان فرهنگیان در استخدامها گفت: در آزمون استخدامی اخیر فرزندان فرهنگیان از اولویت برخوردارند.
"حق نوار مرزی" از فروردین 94 محاسبه و پرداخت میشود
وی در ادامه درباره برقراری حق نوار مرزی و تبعیض میان مناطق گفت: این قانون برای همه مناطق اجرا نشده و ما تابع وزارت کشور هستیم و هر منطقهای که این وزارتخانه به ما اعلام کند، حق نوار مرزی را پرداخت میکنیم. سال گذشته سیستان و بلوچستان مشمول این قانون شد و 40 میلیارد تومان بار مالی آن بود و این حق برای مابقی استانها از اول فروردین ماه 94 پرداخت میشود.
لزوم مذاکره با وزیر علوم برای حل مشکل ادامه تحصیل فرهنگیان دارای مدرک معادل
وزیر آموزش و پرورش در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره ادامه تحصیل فرهنگیان دارای مدرک معادل گفت: سالها قبل که معاون وزارت آموزش و پرورش بودم این موضوع را پیگیری و حل شد. طی 8 سال دولت و نهم و دهم تعدادی با مشکل مواجه شدند که از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری کردیم و در شورای معین به تصویب رسانیدم اما چون دستگاههای دیگر هم این مشکل را داشتند وزارت علوم با چالشهایی مواجه شد که باید برای حل موضوع با وزیر علوم مذاکراتی داشته باشند.
دریافت هزینه تغذیه دانشآموزان مدارس شبانهروزی از اولیا، راهکار آموزش و پرورش برای جبران کسریها
فانی درباره وضعیت مدارس شبانهروزی نیز گفت: 406 هزار دانشآموز در مدارس شبانهروزی تحت پوشش داریم که هزینه روزانه آنها که در اختیار ماست 1200 تا 1500 تومان است که بسیار ناچیز است. راهکارهایی پیشبینی کردیم که از جمله آنها دریافت هزینه تغذیه دانشآموزان از اولیاست.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم مبلغی را به عنوان سرانه به مدارس شبانهروزی تحویل دهیم، گفت: اخیرا کمیته بین دستگاهی با حضور وزارت کار، بنیاد برکت و معاونت توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری تشکیل شده و سعی میکنیم منابع مختلفی را برای رسیدگی به مناطق محروم جذب کنیم. امسال 7 میلیارد تومان از محل منابع تخریب و بازسازی به تجهیز مدارس شبانهروزی اختصاص دادیم.
اجازه آموزش و پرورش برای بکارگیری افرادی که به سقف بازنشستگی رسیده و تمایل به ادامه خدمت دارند
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این که چرا بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان اجرا نمیشود؟ گفت: چند سال قبل از دولت احمدینژاد و همچنین اخیرا با این مشکل مواجه شدیم که نیروی انسانی خوب توزیع نشده است. استخدامهای غیربومی در مناطق محروم و انتقال آنها به زادگاهشان باعث ایجاد عدم توازن در نیروی انسانی شده است. پیشنهاد دادم بازنشستگی پیش از موعد را به ویژه در مناطقی که تورم نیروی انسانی داریم اجرا کنیم.
فانی ادامه داد: لایحهای تدوین و تصویب شد اما با چیزی که به اجرا در آمد فاصله داشت. در حال حاضر باید گفت بازنشستگی با سنوات ارفاقی قانونی نیست اما از دولت اجازه گرفتیم افرادی که به سقف بازنشستگی رسیدهاند و مایل به ادامه خدمت دارند را نگه داریم و معادل آن بازنشستگی پیش از موعد برای کسانی که شرایط آن را دارا هستند اعمال کنیم. امسال هم همین کار را خواهیم کرد.
خبرگزاری فرهنگیان:
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام این خبر که طی یک ماه آینده با تعدادی مراکز درمانی خاص قرارداد منعقد میکنیم، گفت: این مراکز به صورت ویژه از صفر تا صد هزینههای درمانی بیماران خاص را تقبل میکند.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد بطحایی در جلسه پرسش و پاسخ که در سومین روز از سیودومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش برگزار شد، درباره بیمه طلایی فرهنگیان گفت: با هدف افزایش کیفیت خدمات بیمه تکمیلی، امسال روش جدیدی را در دستور کار قرار دادیم و براساس آن بیمه تکمیلی به روش صندوقی به اجرا در آمد و بیمه آتیهسازان حافظ تنها به عنوان کارگزار با ما همکاری دارد.
وی افزود: این روش که به صورت آزمایشی شروع شده تا مهرماه ادامه مییابد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام این خبر که طی یک ماه آینده با تعدادی مراکز درمانی خاص قرارداد میبندیم، گفت: این مراکز به صورت ویژه از صفر تا صد هزینههای درمانی بیماران خاص را تقبل میکند.
بطحایی ادامه داد: خدمات دندانپزشکی حلقه مفقودهای است که به جهت هزینههای بالا نتوانستیم آن را در بیمه تکمیلی پیشبینی کنیم اما برنامه جدیدی را مدنظر داریم که تا یک ماه آینده جزییات آن مشخص میشود و براساس آن درمانگاههای فرهنگیان از لحاظ دندانپزشکی تجهیز میشوند. امیدواریم بتوانیم از محل بیمه تکمیلی نیز بخشی از خدمات دندانپزشکی فرهنگیان را پوشش بدهیم.
وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که تکلیف کارمندان و پرسنل اداری وزارتخانه با اجرای طرح رتبهبندی چه میشود؟ و اگر با اجرای رتبهبندی اجرای بند 10 ماده 68 (افزایش 35 درصدی حقوق کارکنان) به تاخیر بیفتد، اجرای رتبهبندی نیز به تاخیر میافتد لذا با مشکل نگهداشت نیروی اداری چه باید کرد؟ گفت: رتبهبندی که ابلاغ شد، آن را برای همه مشمولان اجرایی میکنیم و اگر ماده 68 هم اجرا شود، انتخاب را به خود کارمند واگذار میکنیم که مشمول رتبهبندی شود یا بند 10 ؟.
ایسنا نوشت:
مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره دایره شمول طرح رتبهبندی گفت: تمامی معلمان بالای شش سال سابقه مشمول طرح رتبهبندی میشوند.
هاشم مسعودی در میزگرد رتبهبندی معلمان که در سومین روز از سیودومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور برگزار شد، با بیان اینکه ما نباید تنها به این صورت اقدام کنیم که یک نیروی انسانی کاری انجام دهد تا آخر ماه حقوقی دریافت کند، گفت: باید به کارآمدی نیروی انسانی توجه کرد.
وی افزود: هیچ مکانیسمی برای آنکه حقوق کارکنان را کم کنیم نداریم و در رتبهبندی معلمان به دنبال نظام ساختارگرا هستیم که مبتنی بر شایستگی و توانمندی نیروی انسانی باشد تا فرد با بهرهوری بالاتر حقوق بیشتری دریافت کند.
مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره دایره شمول طرح رتبهبندی گفت: تمامی معلمان بالای 6 سال سابقه مشمول طرح رتبهبندی میشوند.
مسعودی در پاسخ به اینکه با توجه به رتبهبندی فعلی وزارتخانه که افراد دارای رتبههای ارشد، عالی و خبره هستند با اجرای طرح رتبهبندی تنزل درجه پیدا میکنند، گفت: خیراینگونه نیست که کسی تنزل رتبه پیدا کند. در آموزش و پرورش 65 درصد معلمان در رتبه خبره و عالی قرار دارند که با اجرای طرح رتبهبندی حقوق آنها بین 320 تا 540 هزار تومان افزایش مییابد.
وی افزود: همچنین 140 هزار نفر دارای رتبه ارشد هستند که حقوق آنها بین 180 تا 240 هزار تومان افزایش مییابد و مابقی رتبههای کمتری دارند. البته ممکن است بدی شرایط آب و هوا در میزان افزایش حقوق آنها موثر باشد.
مشاور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش همچنین به چگونگی احراز شاخصهها و ویژگیهای ارتقایی معلمان اشاره کرد و گفت: اگر کسی بخواهد رتبهاش ارتقا یابد اول باید مدیر مدرسه تایید کند سپس به شورای مربوطه برود و در نهایت کمیته تخصصی هر استان بررسی میکند که روند کار بسیار ساده شده است.
سلیمی جهرمی، رییس مرکز منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه کارهای مقدماتی رتبهبندی آغاز شده است، گفت: این طرح را تا یکی، دو سال دیگر ادامه میدهیم. مرکز برنامهریزی نیروی انسانی در این طرح وظیفه تولید نظام سنجش صلاحیت را بر عهده دارد.
ایسنا نوشت:
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام خبر افزایش 35 درصدی حقوق نیروهای اداری آموزش و پرورش، درباره وضعیت بازنشستگان در طرح رتبهبندی گفت: تلاش میکنیم از طریق پاداش پایان خدمت حتی افرادی که شهریور امسال بازنشسته میشوند، آنها را از مزایای رتبهبندی بهرهمندی کنیم.
محمد بطحایی در میزگرد رتبهبندی معلمان که در سومین روز از سیودومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور برگزار شد، از افزایش 35 درصدی حقوق نیروهای اداری و ستادی این وزارتخانه خبر داد و گفت: فوقالعاده بند 10 ماده 68 مربوط به افزایش حقوق نیروهای اداری در بهمنماه سال گذشته به تصویب هیات وزیران رسید. همان 35 درصدی که قرار بود به حقوق نیروهای اداری اضافه شود اما میانگین آن 21 درصد و سقف آن 35 درصد در نظر گرفته شده است.
وی درباره علت توقف اجرای این مصوبه گفت: با اجرای این مصوبه اختلاف زیادی میان کارکنان این دستگاه با معلمان ایجاد میشد و فاصله پرداختها را زیاد میکرد. پیشبینی میکنیم با اجرای رتبهبندی زمینه برای اجرای فوقالعاده ویژه که مشمول این مصوبه است ایجاد شود و افزایش حقوق برای نیروهای ستادی و اداری اعمال شود.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر به هرعلتی این فوقالعاده ویژه اعمال نشود، برنامههای دیگری را دنبال خواهیم کرد، گفت: یک طرح دیگر نیز وجود دارد که براساس بند 30 است و افراد ستادی و اداری را شامل میشود اما سعی میکنیم از طریق رتبهبندی نیروهای اداری را شامل این افزایش حقوق کنیم.
بطحایی ادامه داد: در تلاش هستیم این حکم از فروردین 94 محاسبه شود.
وی با بیان اینکه از محل افزایش بهرهوری و ساماندهی نیروی انسانی اقدامات خوبی در آموزش و پرورش انجام شده است، عنوان کرد: فوقالعاده شغل کارکنان را به دنبال این افزایش بهرهوری تا 1500 امتیاز افزایش دادیم. همچنین حق نوار مرزی را برقرار کردیم و قانون مرخصی 9 ماهه زایمان برای بانوان فرهنگی اجرا شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سرانه مدارس را نیز تا چند روز آینده اعلام میکنیم، گفت: مطمئنا وضعیت سرانهها از سال گذشته بهتر خواهد بود.
بطحایی در پایان در پاسخ به اینکه آیا بازنشستهها نیز مشمول رتبهبندی میشوند؟ گفت: در تلاش هستیم حتی افرادی که در شهریورماه امسال بازنشسته میشوند را از طریق پاداش پایان خدمت از مزایای رتبهبندی بهرهمند کنیم تا حقی از آنها تضییع نشود.
به گفته بطحایی، با اجرای طرح رتبهبندی معلمان، حقوق آنها بین 150 تا 600 هزار تومان افزایش مییابد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به چالشهایی که معلمان با آن مواجه هستند، گفت: ناکافی بودن انگیزه، نیاز به مهارت و شایستگی از چالشهای فرهنگیان است.
علیاصغر فانی در سومین روز از سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش مناطق کشور که در برج میلاد در حال برگزاری است، با تبریک به مناسبت موفقیت تیم هستهای در مذاکرات ۱+۵، اظهار کرد: این تفاهم برای مردم کشور و دنیا برکت دارد.
وی خطاب به آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: امروز در خدمت تعداد ۷۵۰ نفر از روسای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق سراسر کشور هستیم و آنان لایه اجرای مدیریت را در آموزش و پرورش تشکیل میدهند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در این سه روز توفیق پیدا کردهایم در قالب کارگروههای تخصصی، نظرات همکاران را در موضوعات مختلف آموزش و پرورش دریافت کنیم و در جلسات عمومی از جمله سند تحول نظام آموزش و پرورش و نقشه راه، رتبه بندی معلمان و زمینهسازی و آمادهسازی برای بازگشایی مدارس در مهر ماه ۹۴ به بحث و گفتگو بگذاریم.
فانی بیان کرد: آموزش و پرورش در ۱۵۰ هزار مدرسه با تلاش یک میلیون فرهنگی، رسالت بزرگ فرهنگ سازی و تربیت نیروی انسانی را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: تلاشهای معلمان و همکاران ما در سطح کشور مثالزدنی است، اما این نیروی انسانی امروز با چالشهایی نیز مواجه هستند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: ناکافی بودن انگیزه و نیاز به مهارت و شایستگی معلمان، موضوع اصلی منابع انسانی است که در طول برنامه ششم توسعه مورد عنایت دولت و مجلس و بزرگان کشور بیش از پیش قرار گرفته است.
فانی با بیان اینکه پژوهش و پژوهشسراهای دانشآموزی توسعه یافته است، گفت: ترویج فرهنگ گفتگو و کتابخوانی از برنامهها و سیاستگذاریهایی است که در راستای تحقق بیانات آیتالله هاشمی رفسنجانی، مورد توجه ما قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار با مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور در حرم امام خمینی با اشاره به اهمیت پرسشگری در محیط علمی از نگاه امام راحل، اظهار کرد: یکی از اموری که در درس فقه و اصول امام همه شاگردان ایشان بر آن متفق القول هستند این است که وقتی صحبتهای امام طولانی می شد و کسی سخن نمی گفت، ایشان می گفتند مگر اینجا مجلس وعظ است؟ اینجا درس است؛ چرا کسی اشکال نمی کند و حرف نمی زند؟
او گفت: احتمالا امام این خصلت را از استاد بزرگوارشان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری یزدی گرفته اند، زیرا مشهور است که می گویند یکی از شاگردان مرحوم حائری درس ایشان را تقریر کرده و خدمتشان برده بود؛ آیت الله حائری به او گفته خیلی خوب نوشته ای، اما آیا هیچ نکته ای به ذهن خودت نرسید که در جایی اشکال، ان قلت یا حاشیه ای را مطرح کنی؟
سید حسن خمینی با تأکید بر آموزش شجاعت در کلاس درس، گفت: دانش آموز، دانشجو و طلبه باید از استاد خود در مرحله اول آزاد اندیشی را فرا گیرد؛ زیرا درسی که در آن آزاد اندیشی، توانمندی طرح سؤال و پرسشگری وجود نداشته باشد، درس نیست، بلکه صرفا حفظ کردن مطالب است.
او تأکید کرد: در حوزه علوم امر مقدس وجود ندارد و ما باید با سؤال و پیگیری مجدانه هم طلبه، هم دانشجو و خصوصا دانش آموز -که اصول اساسی را در آن دوران فرا می گیرد- را به گونه ای تربیت کنیم که بتواند در مسیر خود پرسشگری کند، لذا فضای آموزش و پرورش و خصوصا فضای کلاس های درس باید آمیخته به شجاعت باشد.
او یادآور شد: یکی از بزرگترین درس هایی که در دوره دبیرستان فرا گرفتم بُعد شجاعت و اجازه شجاعتی بود که بعضی معلم ها به دانش آموز می دادند؛ دانش آموز حتی اگر در موضوعی فکر می کند به درستی و بر خلاف نظم مقرر شده می اندیشد باید بتواند کار خود را در چارچوب ضوابط پیش ببرد، این امر البته مقدماتی لازم دارد و اولین مقدمه آن است که شجاعت در میان معلمان بیش از همه وجود داشته باشد.
سید حسن خمینی گفت: از نقاط مثبت آموزش و پرورش ما در طول تاریخ شجاعت معلمان در مقابل دستگاه مدیریتی بوده است، زیرا شاید در قیاس با سایر نهادهای دولتی معلم ها از استغناء و شجاعت بیشتری در بیان عقاید و بیان مطالبی که صحیح می پندازند، برخوردار بوده اند.
او با ارزشمند خواندن روحیه شجاعت در معلمان گفت: اگر فضای مدیریتی آموزش و پرورش این روحیه را بارور کند تا معلمان بتوانند شجاعانه آنچه در حوزه اداری، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی می اندیشند را بیان کنند، آنگاه یک معلم شجاع توان تربیت نسل شجاع را دارد؛ نسلی که وقتی شجاع باشد در مقابل استکبار، استعمار و استحمار می ایستد و اتکاء امام بزرگوار ما نیز به همین عامل بود.
او گفت: امام عزیز و بزرگوار ما یک معلم شجاع بود که توانست نسلی را شجاع پرورش دهد و با اتکاء به شجاعت آن نسل تصمیم بگیرد. امام شجاعت ایستادگی مقابل شاه، استبداد، استعمار و آمریکا، صدام و شجاعت ایستادگی مقابل حرف متحجرین را داشت؛ بعضی از ما شجاعت ایستادن مقابل خارجی را داریم اما ممکن است در مقابل تخلف دوستانمان آن شجاعت را نداشته باشیم.
او ادامه داد: امام یک معلم شجاع بود که نسلی را شجاع پرورش داد، بارور کرد و با اتکاء به شجاعت آنان توانست مقابل سلطه داخلی و خارجی بایستد. لذا در فضای آموزش و پرورش، مدیریت این مجموعه از حیث اخلاقی و دینی موظف است این شجاعت را میان معلمان نهادینه کند؛ این ویژگی پیش از این هم میان معلمان بوده است و باید آن را پاس داشت و خود معلمان هم نسبت به این مسأله مسئولیت دارند.
سید حسن خمینی تأکید کرد: یکی از اموری که دولت حتما باید کمک کند و واقعا در این حوزه نباید هیچ اجحافی صورت گیرد موضوع معیشت معلمان است، زیرا واقعا معلمی که از حیث معیشتی دچار مشکل باشد توان تعلیم و تربیت یک فضای سالم را ندارد.
کتب درسی جدیدالتالیف پایههای پنجم و نهم تحصیلی و بسته های آموزشی مربوط صبح امروز دوشنبه با حضور حجتالاسلام والمسلمین ابوترابی فرد نایب رییس مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
علی اصغر فانی در دومین روز از سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش در سخنانی، ضمن قدردانی از مساعدتهای مجلس شورای اسلامی با آموزش و پرورش، اظهار کرد: چندی پیش کمیته بررسی مطالبات اقتصادی آموزش و پرورش در مجلس تشکیل و تا کنون پنج جلسه آن برگزار شده است.
وی افزود: در این کمیته نمایندگان وزارتخانه و سازمان مدیریت حضور دارند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: امید است همانند گذشته و بلکه بیش از پیش از مساعدت و همکاری مجلس برای تصویب احکام راهگشای برنامه ششم بهره مند شویم تا در پایان سال 99 به آرزوی دیرینه آموزش و پرورش یعنی ایجاد یک تحول بنیادین براساس فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی نایل آییم.
در ساعات پایانی پنجشنبه شب، برخی رسانهها از برخورد چند شهابسنگ با زمین در حوالی سه استان کشورمان خبر دادند؛ خبری که تا لحظه ارسال این گزارش، از سوی مقامات ذیصلاح بطور رسمی تأیید نشده است.
در برخی از این اخبار، سه استان قزوین، زنجان و همدان به عنوان محل (محلهای) فرود این شهابسنگ (شهابسنگها) عنوان شد.
در تماس خبرنگار ما با کشیک امدادی هلال احمر در سه استان قزوین، زنجان و همدان، مسئولان کشیک در هر سه استان اعلام کردند که گزارشی مبنی بر اصابت شهابسنگ یا شیء دیگری با زمین در مناطق خود یا تلفات احتمالی ناشی از برخورد یک شیء نورانی با زمین دریافت نکردهاند.
از سوی دیگر، «امدادی» - مسئول ایستگاه هواشناسی سینوپتیک فرودگاهی تکمیلی زنجان - در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، ضمن تأیید عبور یک شیء نورانی با دنباله آتشین از آسمان کشور، توضیح داد: به چشم خود دیدم که یک شیء نورانی با دنبالهای از آتش به طول بیش از 500 متر از آسمان عبور کرد.
وی ادامه داد: این مسأله حوالی ساعت 20:15 پنجشنبه شب رخ داد. عبور این شیء نورانی، بدون به گوش رسیدن هیچ صدایی صورت گرفت و به نظر میرسد بیش از 20 کیلومتر از سطح استان ارتفاع داشته است.
مسئول ایستگاه هواشناسی سینوپتیک فرودگاهی تکمیلی زنجان درباره منطقه احتمالی فرود این شیء نورانی نیز ضمن اینکه خاطرنشان کرد گزارشی رسمی در این رابطه دریافت نشده، گفت: با توجه به حرکت این شیء نورانی که از شرق آسمان استان به سمت غرب بود، احتمال دارد در منطقهای بین میانه و خلخال به زمین اصابت کرده باشد که البته هنوز هیچ چیز قطعی نیست.
با توجه به اینکه فرودگاه زنجان در فاصله 15 کیلومتری استان در مسیر غرب قرار دارد، امدادی احتمال برخورد این شیء نورانی با زمین در محدوده این استان را ضعیف دانست.
اخبار و شایعات مختلف در این رابطه به شبکههای اجتماعی نیز کشیده شد تا جایی که برخی عکسهای منتسب به این رخداد نیز در این شبکهها دست به دست شده است.
برخی تحلیل میکنند که تنها یک شیء نورانی - که ممکن است شهابسنگ باشد - به زمین اصابت کرده است و برخی نیز معتقدند که بیش از یک شیء در آسمان ایران دیده شده است. از سوی دیگر، این فرضیه نیز میتواند مطرح باشد که شهابسنگِ احتمالی، پس از برخورد با جو زمین چند قطعه شده و هرکدام از این قطعات در منطقهای با زمین اصابت کرده باشد.
بر اساس این گزارش، تماس خبرنگار ما با مرکز روابط عمومی و معاونت آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور نیز به نتیجه نرسیده است.
مدیرکل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: هنوز درصد سهم هنرستان ها در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش مشخص نیست اما به نظر نیمی از این استخدام ها متعلق به هنرستان ها است.
سید مصطفی آذرکیش در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا، درباره سهم هنرستانی ها در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، گفت: وزارت آموزش و پرورش امسال قصد دارد برای استخدام 5 هزار نیرو در این وزارتخانه آزمون برگزار کند.
معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به پذیرش ۴۵۰۰ نفر از طریق کنکور سال ۹۴ در این دانشگاه گفت: امسال در ۱۶ رشته پذیرش دانشجو داریم که ۱۲۵۰ نفر از آنها دختر هستند.
نعمتالله موسیپور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به پذیرش 4هزار و 500 نفر از طریق کنکور سراسری سال 94 در دانشگاه فرهنگیان بر اساس قانون متعهدین خدمت اظهار داشت: 500 نفر نیز در دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی پذیرش میشوند.
وی افزود: علاوه بر کنکور از متقاضیان ورود به دانشگاه فرهنگیان مصاحبه و گزینش انجام میشود، همچنین تستهای مربوط به سلامت جسمانی از پذیرفته شدگان انجام میشود.
معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان گفت: پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان امسال نیز بهصورت بومی گزینی است. محل تحصیل داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان الزاماً در بوم مربوطه نیست اما برای خدمت در آموزش و پرورش باید در بوم مربوطه مشغول شوند.
موسیپور تصریح کرد: بر اساس نیروی انسانی، فضا و امکانات موجود در دانشگاه فرهنگیان، رشتهها در پردیسهای مختلف توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه افرادی میتوانند وارد دانشگاه فرهنگیان شوند که تراز نمره آنها از 6500 بالاتر باشد و معدل دوره دیپلم آنها 15 به بالا باشد،ادامه داد: افرادی که در دانشگاه فرهنگیان پذیرش میشوند، بهصورت شبانه روزی آموزش میبینند و امکان حضور شبانه روزی آنها در دانشگاه فراهم میشود اما در صورت متقاضی بودن میتوانند از شرایط شبانه روزی بودن استفاده نکنند.
معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به "ردیفهای استخدامی اعطاشده به ما تعداد جذب نیرو در دانشگاه را مشخص میکند" گفت: پذیرش 4500 نفر در دانشگاه فرهنگیان بهدلیل ظرفیت دانشگاه نیست بلکه مربوط به ردیفهای استخدامی است.
موسیپور گفت: دانشگاه فرهنگیان در سال 94 در 16 رشته پذیرش دانشجو خواهد داشت که از میان 4500 نفر 1250 نفر دختران هستند.
کارشناس مسئول توزیع شیردر مدارس استان خراسان رضوی گفت: شیر در مدارس از روز اول سال تحصیلی جدید توزیع می شود.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محمدی با اشاره به توزیع شیر استریلیزه و پاستوریزه در مدارس استان گفت: در سال جاری تحصیلی توزیع شیر در بین دانش آموزان افزایش خواهد یافت .
داوطلبان واجد شرايط لازم است پس از مطالعه اطلاعيه اوليه (كه در ساعت 18:00 عصر امروز) و اطلاعيه تكميلي (كه همزمان با آغاز ثبتنام در روز پنجشنبه مورخ 94/5/15) بر روي پايگاه اطلاعرساني سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org قرار ميگيرد، درصورت داشتن شرايط و ضوابط اعلام شده نسبت به ثبتنام در اين آزمون از روز پنجشنبه مورخ 94/5/15 تا روز چهارشنبه مورخ 94/5/21 اقدام نمايند.
به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا،وزارت آموزش و پرورش به منظور تأمین نیروی انسانی متعهد و کارآمد مورد نیاز، براساس مجوز معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و در چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری، افراد واجد شرایط را به صورت پیمانی در مشاغل آموزشی استخدام می نماید.
بر اساس این گزارش، داوطلبان واجد شرایط لازم است پس از مطالعه اطلاعیه اولیه که از ساعت 18:00 امروز،شنبه دهم مردادماه و اطلاعیه تکمیلی که در روز پنجشنبه 15 مردادماه، روی پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار میگیرد، درصورت داشتن شرایط و ضوابط اعلام شده از پنجشنبه مورخ 15 تا چهارشنبه 21 مردادماه نسبت به ثبتنام در این آزمون اقدام نمایند.
کلیه اطلاعات مربوط به شرایط و ضوابط استخدامی، رشتههای شغلی، رشتههای تحصیلی و مقاطع مورد پذیرش در رشتهها، شهرهای پذیرنده و دامنه پذیرش در این شهرها و مواد آزمون عمومی و تخصصی در اطلاعیه اصلی همزمان با شروع ثبتنام روی پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون مذکور روز جمعه 27 شهریورماه برگزار خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از تخصیص سهمیه 1800 نفری برای معاونت متوسطه و تامین نیروی انسانی در شاخه فنی و حرفهای خبر داد و گفت: این نیروها استادکار، هنرآموز و سرپرست بخش در هنرستانها هستند.
علی زرافشان در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه از سهمیه استخدام 5000 نفری آموزش و پرورش، 1800 سهمیه به معاونت متوسطه اختصاص یافته است اظهار کرد: این تعداد به تامین نیروهای شاخه فنی و حرفهای اعم از استادکار، هنرآموز و سرپرست بخش کمک خواهند کرد چرا که چند سالی جذب نیرو به خصوص نیروی استادکار و سرپرست بخش نداشتیم.
وی افزود: امیدواریم این کمبودها با برگزاری آزمون و جذب نیروهای جدید جبران شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این 5000 نفر باید پس از انتخاب و گزینش دوره 9 ماهه معلمی را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند، گفت: کار این نیروها از سال آینده آغاز خواهد شد البته امسال از حیث کمبود نیرو چندان تحت فشار نیستیم چون میزان ورودی ما به مدارس باسال گذشته تفاوت بسیاری ندارد و ورود نیروهای جدید از سال آینده برای آموزش و پرورش کفایت میکند.
زرافشان ادامه داد: امسال مجلس برای تجهیز هنرستانها بودجه تخصیص داده است لذا تصور میشود امسال سال خوبی برای هنرستانها باشد.
مدیر کل دفتر مناطق کمتر توسعهیافته و عشایر آموزش و پرورش گفت: به دلیل وجود درس کار و فناوری در پایه ششم، تاکید کرده ایم تا کلاسهای این مقطع به لپتاپ در سال تحصیلی جدید مجهز شود.
به نقل از مهر:علینقی اظهار کرد: سال گذشته حدود یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای تجهیز کامپیوتر در مدارس عشایری هزینه شد.
وی افزود: با توجه به اینکه کلاسهای پایه ششم در مدارس عشایری به دلیل داشتن درس کار و فناوری تاکید داریم تا در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ تمام کلاسها به لپتاپ مجهز شوند.
مدیر کل دفتر امور مناطق کمترتوسعه یافته وعشایر وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: معلمان عشایری نیز دارای لپتاپ هستند تا با استفاده از نرمافزارهای موجود کمک آموزشی، آموزش ضمن خدمت خود را بگذرانند تا بتوانند درباره فناوریهای جدید نیز با دانشآموزان ارتباط برقرار کنند.
یزدانپناه تصریح کرد: در سال تحصیلی ۹۳-۹۲، ۲ هزار و ۳۲۲ دستگاه لپ تاپ در مدارس عشایری وجود داشت که در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ به ۳ هزار و ۱۶۹ دستگاه افزایش یافت و در بخش تجهیزات کامپیوتری و لپ تاپ در مدارس عشایری ۳۶ درصد افزایش رشد داشته ایم.
وی بیان کرد: در سال تحصیلی ۹۳-۹۲، ۵ هزار و ۷۰۰ مدرسه عشایری وجود داشت که در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ این تعداد به ۵ هزار و ۸۷۳ مدرسه رسید. در صورتی که نیروی انسانی جدید به آموزش و پرورش اضافه نشد.
یزدانپناه افزود: در سال تحصیلی ۹۳-۹۲، یک هزار و ۸۳ مدرسه کانکسی در بخش عشایری وجود داشت که در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ به یکهزار و ۱۳۴ کانکس افزایش یافت. به عبارتی دیگر ۵۱ مدرسه از چادر و کپر به کلاسهای پیشساخته و کانکس تبدیل شدند.
ثبتنام آزمون استخدامی آموزشوپرورش ۱۵ مرداد از طریق سایت سازمان سنجش آغاز میشود که داوطلبان برای آزمون عمومی باید در ۶ زمینه به سوالات پاسخ دهند و آزمون اختصاصی نیز با توجه به رشته تحصیلی آنهاست.
به نقل از تسنیم:آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تاریخ 27 شهریور توسط سازمان سنجش برگزار میشود و بر این اساس ثبتنام متقاضیان از تاریخ 15 تا 21 مرداد از طریق سایت سازمان سنجش انجام میشود. همه دارندگان مدرک فوق دیپلم تا دکترا میتوانند در آزمون آموزش و پرورش شرکت کنند و شرط سنی برای دارندگان مدرک فوق دیپلم 25 سال، لیسانس 30 سال و فوق لیسانس 35 سال است. برای نیروهای پیش دبستانی سوابق کاری ملاک اصلی است. نیروهای پیش دبستانی و شرکتی و فرزندان فرهنگیان در این آزمون دارای اولویتهایی هستند. داوطلبان برای ثبتنام در آزمون استخدامی مبلغ 48 هزار تومان پرداخت کنند که ایثارگران 50 درصد هزینه را باید بپردازند.
محمد حسین سلیمی جهرمی رئیس مرکز برنامه ریزی و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش در این خصوص به تسنیم گفت: در دوره ابتدایی حدود 800 نفر عمدتاً در رشته علوم ابتدایی پذیرش میشوند، همچنین حدود 1800 نفر در شاخه فنی و حرفهای و 2400 نفر در دوره متوسطه پذیرش میشوند.
رئیس مرکز برنامه ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: رشتههای مورد نیاز در دوره متوسطه شامل علوم پایه، شیمی، ریاضی، علوم انسانی و معارف است و بخشی از استخدامها به مربیان پرورشی و تربیت بدنی اختصاص دارد اما بخش عمده پذیرش در بخش فنی و حرفهای است.
سلیمی جهرمی ادامه داد: سهمیههای استخدام 5 هزار نیرو را بر اساس نیاز هر استان به نیروی انسانی توزیع کردیم.
وی خاطرنشان کرد: در تهران عمده نیروهای مورد نیاز آقایان هستند.
به گزارش تسنیم، رشتههایی همچون مراقبت بهداشت و سلامت، مربی پرورشی، آموزگار دوره ابتدایی،آموزگار استثنایی، دبیر ریاضی،دبیر فیزیک و شیمی، دبیر انگلیسی، دبیر زبان و ادبیات فارسی،الکترونیک،ساخت و تولید، علوم دامی، حسابداری، تاسیسات،نقشه برداری و نقشه کشی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مورد نیاز است.
منابع آزمون عمومی عبارتند از :ICDL، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی،زبان انگلیسی و اطلاعات عمومی. همچنین شرکت کنندگان در این آزمون با توجه به رشته تحصیلی خود باید در آزمون اختصاصی نیز شرکت کنند.
به گزارش تسنیم، سیستان و بلوچستان با 509 نفر بالاترین آمار جذب را دارد و بعد از آن تهران با 364 نفر وخوزستان با 307 نفر قرار دارند.
اما ماجرای آزمون استخدامی آموزش و پرورش در کش و قوس اخذ کتبی موافقت و تصویب جزئیات و منابع آزمون قرار گرفت؛ مسئولان آموزش و پرورش از اعلام جزئیات خودداری میکردند و اطلاعات پراکندهای که از سوی مسئولان غیر وزارتخانه آموزش و پرورش منتشر میشد، بر سردرگمی علاقهمندان به ورود در این وزارتخانه میانجامید.
در کنار سکوت خبری آموزش و پرورش در خصوص آزمون استخدامی، سایتهای مختلف نیز به اطلاعرسانی و اخذ وجه از مردم برای ارائه منابع آزمون اقدام میکردند و این در شرایطی بود که هیچ منابعی از سوی مراجع مربوطه اعلام نشده بود.
اکنون بعد از گذشت 5 ماه از اعلام خبر اولیه جذب 5 هزار نفر در آموزش و پرورش، در شرایطی که نمایندگان مجلس، زمان ثبتنام آزمون استخدامی آموزش و پرورش را 11 مرداد اعلام کرده بودند و موجی نیز در خصوص آغاز ثبتنام آزمون استخدامی از فردا در رسانهها و سایتها راه افتاده بود، امروز اطلاعیههای از سوی سازمان سنجش منتشر شد مبنی بر اینکه ثبتنام آزمون استخدامی از 15 مرداد آغاز میشود و تا 21 مرداد نیز ادامه خواهد داشت.
* جذب 1750 ایثارگر در آزمون آموزش و پرورش
هنوز جزئیات رشتهها و منابع آزمون اعلام نشده است اما محمدحسین کفراشی مدیرکل شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در ماده 21 قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران آمده است « کلیه دستگاههای موضوع ماده(2) این قانون مکلفند حداقل 25 درصد از نیازهای استخدامی و تأمین نیروهای مورد نیاز خود را وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جایگزینی نیروهای خروجی خود اخذ مینمایند، به خانواده شهدا و جانبازان 25 درصد و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یکسال و بالای یکسال اسارت، اسرا و خواهر و برادر شاهد اختصاص دهند و 5 درصد سهمیه استخدامی را نیز به رزمندگان با سابقه حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبههها و همسر و فرزندان آنان و فرزندان جانباز زیر 25 درصد و آزادگان کمتر از یکسال اسارت، اختصاص دهند» که وزارت آموزش و پرورش جزو دستگاههای موضوع ماده(2) است.
وی ادامه داد: در آزمون استخدامی 5 هزار نفر در آموزش و پرورش، 1750 نفر از خانواده شهدا و ایثارگران میتوانند بر اساس ماده 21 قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران، از این امتیاز بهرهمند شوند.
محمد دیمهور معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بهزودی جزئیات استخدام 5 هزار نفر در آموزش و پرورش منتشر میشود، اظهار داشت: تمرکز جدی در این استخدام برای تدریس در هنرستانهای فنی و حرفهای است و کمتر از هزار نفر برای دوره ابتدایی جذب میشوند.
وی تصریح کرد: رشتههای گروه علوم ابتدایی و روانشناسی با گرایشهای مختلف مورد نیاز دوره ابتدایی است و بر اساس نیاز منطقههای آموزش و پرورش، افراد استخدام میشوند.
* پذیرش 7500 نفر در مرحله اول آزمون استخدامی
شاپور محمدزاده مدیر کل دبیرخانه مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس و در پاسخ به این پرسش که «آیا پنج هزار نفر نیرویی که قرار است پس از آزمون به استخدام این وزارتخانه در بیایند، گزینش خواهند شد؟»، اظهار داشت: آموزش و پرورش 1.5 برابر افراد مورد نیاز به گزینش معرفی خواهد کرد.
وی افزود: معمولاً روال این طور است که 1.5 برابر آن 5 هزار نفر به گزینش معرفی خواهند شد؛ یعنی قرار است که 7 هزار و 500 نفر به گزینش معرفی شوند.
* جزئیات دوره آموزشی یکساله در دانشگاه فرهنگیان
محمود مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان در پاسخ به این پرسشکه «آیا دانشگاه فرهنگیان آمادگی دارد پس از برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش میزبان گذراندن دوره آموزشی پذیرفتهشدگان باشد؟»، اظهار داشت: بله 100 درصد آمادگی داریم و حتی آمادگی داشتیم، کار را در تابستان شروع کنیم و تأکیدمان این بود آزمون قدری زودتر برگزار شود.
وی ادامه داد: با برنامهریزیهایی که در دانشگاه کرده بودیم، مایل بودیم برای نمونه شهریور ماه مراحل انتخاب افراد و تعیین تکلیف افرادی که در آزمون با موفقیت خارج شدهاند اتفاق افتاده باشد و ما در شهریور این مجموعه 5 هزار نفری را در اختیار داشته باشیم.
مهرمحمدی در پاسخ به این پرسش که «آیا پذیرفتهشدگان در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش باید هزینهای برای دورههای یکساله پرداخت کنند؟»، افزود: مسئله تأمین هزینهها مسئلهای است که توسط وزارت آموزش و پرورش باید تکلیفش مشخص شود.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش تلاش میکند منابع لازم دولتی را تأمین کند و بتواند مانند شیوه معمول پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان که از طریق کنکور سراسری است، هزینههای تحصیلی را از طریق بودجه دولتی تأمین کند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان یادآور شد: فرق این موضوع با شیوه پذیرش از طریق سراسری این است که دانشجویانی که از طریق کنکور سراسری وارد میشوند نه تنها هزینههای آن در بودجه دولتی دیده شده است، بلکه حقوقی نیز دریافت میکنند، اما این افراد حقوقی دریافت نمیکنند و آموزش و پرورش تلاش میکند هزینهها را تأمین کند؛ وزارت آموزش و پرورش با سازمان مدیریت و برنامهریزی مشغول گفتوگو هستند تا به شکلی به تفاهم برسند تا لازم نباشد از متقاضیان هزینهای دریافت شود.
مهرمحمدی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه «آیا سرفصلهای آموزش مشخص شده است»، گفت: بله، برنامه مربوطه تنظیم شده و یک نوبت نیز در گروه هماهنگی برنامهریزی تربیت معلم که مرجع تصویب برنامههای درسی تربیت معلم و به طور کلی از جمله این برنامه یکساله است، مطرح و نقدهایی وارد شده و در آستانه تصویب قرار دارد.
* اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص آزمون استخدامی آموزش و پرورش
در اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش که روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته، آمده است: وزارت آموزش و پرورش به منظور تأمین نیروی انسانی متعهد و کارآمد مورد نیاز، بر اساس مجوز معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیسجمهور و در چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری از افراد واجد شرایط به صورت پیمانی در مشاغل آموزشی استخدام مینماید.
داوطلبان واجد شرایط لازم است پس از مطالعه اطلاعیه اولیه (که در ساعت 18:00 عصر امروز) و اطلاعیه تکمیلی (که همزمان با آغاز ثبتنام در روز پنجشنبه مورخ 15 مرداد) بر روی پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار میگیرد، در صورت داشتن شرایط و ضوابط اعلام شده نسبت به ثبتنام در این آزمون از روز پنجشنبه مورخ 15 مرداد تا روز چهارشنبه مورخ 21 مرداد 94 اقدام نمایند.
لازم به تأکید است تمام اطلاعات مربوط به شرایط و ضوابط استخدامی، رشتههای شغلی، رشتههای تحصیلی و مقاطع مورد پذیرش در رشتهها، شهرهای پذیرنده و دامنه پذیرش در این شهرها و مواد آزمون عمومی و تخصصی در اطلاعیه اصلی همزمان با شروع ثبتنام در تاریخ 15 مرداد بر روی پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.
ضمناً آزمون در روز جمعه مورخ 27 شهریور برگزار خواهد شد.
تا امروز 10 مرداد 1394 هیچگونه تاریخ یا جزئیات در خصوص برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش از سوی این وزارتخانه اعلام نشده است.
اما محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ۵ مرداد در گفتوگو با خبرگزاری فارس و در خصوص این آزمون، اظهار داشت: مقرر شده است طی پنجم و ششم مرداد از طریق سایت سازمان سنجش، اطلاعیه برگزاری آزمون استخدامی 5 هزار نفر در آموزش و پرورش اعلام شود.
زاهدی با بیان اینکه از تاریخ یازدهم تا هفدهم مرداد ماه ثبتنام آزمون استخدامی آغاز میشود، گفت: مقرر شده است آزمون استخدامی آموزش و پرورش 27 شهریور امسال برگزار شود؛ برگزاری این آزمون بر عهده سازمان سنجش است و حُسن این کار در این است که از ایجاد هرگونه اعمال نظر و شائبهای جلوگیری میشود.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: افرادی که در آزمون و مصاحبه قبول شوند، حدود یک سال در دانشگاه فرهنگیان آموزش خواهند دید.
به گزارش فارس، این اخبار درباره آزمون استخدامی آموزش و پرورش از سوی کمیسیون آموزش مجلس منتشر شده است و هنوز وزارت آموزش و پرورش جزئیاتی از این آزمون را اعلام نکرده است؛ البته در تاریخ پنجم و ششم نیز اطلاعیهای بر روی سایت سازمان سنجش قرار نگرفت.
حجتالاسلام والمسلمین ناصری زنجانی معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش هم ۷ مرداد در حاشیه نشست خبری، دلیل اعلام نکردن این جزئیات و اینکه چرا نمایندگان مجلس اخبار آزمون استخدامی را اعلام میکنند و چرا آموزش و پرورش این کار را نمیکند، گفت: تا کاری نقد نشود نمیتوانیم از آن صحبت کنیم.
وی افزود: وزیر آموزش و پرورش به تمام معاونان اعلام کرده است که درباره آینده صحبت نکنند زیرا ممکن است آن موضوع اتفاق نیفتد و باید از کارهای انجام شده صحبت کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین ناصری با بیان اینکه مجلس این قید را ندارد و پس از گزارش آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش، اطلاعات آزمون را اعلام کردند، خاطرنشان کرد: هنوز بعضی ریزهکاریها درباره آزمون استخدامی اتفاق نیفتاده است و سازمان مدیریت و برنامهریزی باید شرایط را به ما اعلام کند که هنوز این اتفاق نیفتاده است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: تاریخ برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش 27 شهریورماه است و اطلاعیه آن در یکی دو روز آینده اعلام خواهد شد.
به گزارش فارس، هنوز مشخص نیست چرا آموزش و پرورش هیچ گونه موضعی در این خصوص اتخاذ نمیکند؛ تاکنون نه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور و نه از طریق سایت وزارت آموزش و پرورش، جزئیات این آزمون منتشر نشده است.
بسیاری از داوطلبان شرکت در این آزمون ماههاست که پشت در وزارت آموزش و پرورش حضور دارند و هر چقدر هم در اخبار جستجو میکنند هنوز هیچ موردی در خصوص آن وجود ندارد.
امیدواریم وزارت آموزش و پرورش هر چه زودتر تکلیف زمان ثبت نام و تاریخ برگزاری و جزئیات این آزمون را مشخص کند تا داوطلبان از سردرگمی رها شوند.
ضمن اینکه افرادی که میخواهند در این آزمون شرکت کنند، فرصت جمعآوری مطالب و مطالعه و حتی ثبت نام آنها بسیار محدود شده است و کمتر آزمونی به چنین شکل و سیاقی در کشور برگزار میشود، اما آنچه مسلم است اینکه ضرر تمام این کوتاهیها به چشم داوطلبان آزمون خواهد رفت.
به نقل از ایسنا:معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از تخصیص سهمیه 1800 نفری برای معاونت متوسطه و تامین نیروی انسانی در شاخه فنی و حرفهای خبر داد و گفت: این نیروها استادکار، هنرآموز و سرپرست بخش در هنرستانها هستند.
علی زرافشان در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه از سهمیه استخدام 5000 نفری آموزش و پرورش، 1800 سهمیه به معاونت متوسطه اختصاص یافته است اظهار کرد: این تعداد به تامین نیروهای شاخه فنی و حرفهای اعم از استادکار، هنرآموز و سرپرست بخش کمک خواهند کرد چرا که چند سالی جذب نیرو به خصوص نیروی استادکار و سرپرست بخش نداشتیم.
وی افزود: امیدواریم این کمبودها با برگزاری آزمون و جذب نیروهای جدید جبران شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این 5000 نفر باید پس از انتخاب و گزینش دوره 9 ماهه معلمی را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند، گفت: کار این نیروها از سال آینده آغاز خواهد شد البته امسال از حیث کمبود نیرو چندان تحت فشار نیستیم چون میزان ورودی ما به مدارس باسال گذشته تفاوت بسیاری ندارد و ورود نیروهای جدید از سال آینده برای آموزش و پرورش کفایت میکند.
زرافشان ادامه داد: امسال مجلس برای تجهیز هنرستانها بودجه تخصیص داده است لذا تصور میشود امسال سال خوبی برای هنرستانها باشد.
وی ادامه داد: با برنامهریزیهایی که در دانشگاه کرده بودیم، مایل بودیم برای نمونه شهریور ماه مراحل انتخاب افراد و تعیین تکلیف افرادی که در آزمون با موفقیت خارج شدهاند اتفاق افتاده باشد و ما در شهریور این مجموعه 5 هزار نفری را در اختیار داشته باشیم.
مهرمحمدی در پاسخ به این پرسش که «آیا پذیرفتهشدگان در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش باید هزینهای برای دورههای یکساله پرداخت کنند؟»، افزود: مسئله تأمین هزینهها مسئلهای است که توسط وزارت آموزش و پرورش باید تکلیفش مشخص شود.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش تلاش میکند منابع لازم دولتی را تأمین کند و بتواند مانند شیوه معمول پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان که از طریق کنکور سراسری است، هزینههای تحصیلی را از طریق بودجه دولتی تأمین کند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان یادآور شد: فرق این موضوع با شیوه پذیرش از طریق سراسری این است که دانشجویانی که از طریق کنکور سراسری وارد میشوند نه تنها هزینههای آن در بودجه دولتی دیده شده است، بلکه حقوقی نیز دریافت میکنند، اما این افراد حقوقی دریافت نمیکنند و آموزش و پرورش تلاش میکند هزینهها را تأمین کند؛ وزارت آموزش و پرورش با سازمان مدیریت و برنامهریزی مشغول گفتوگو هستند تا به شکلی به تفاهم برسند تا لازم نباشد از متقاضیان هزینهای دریافت شود.
مهرمحمدی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه «آیا سرفصلهای آموزش مشخص شده است»، گفت: بله، برنامه مربوطه تنظیم شده و یک نوبت نیز در گروه هماهنگی برنامهریزی تربیت معلم که مرجع تصویب برنامههای درسی تربیت معلم و به طور کلی از جمله این برنامه یکساله است، مطرح و نقدهایی وارد شده و در آستانه تصویب قرار دارد.
وی افزود: افرادی که مشمول شرایط آزمون استخدامی نیستند هم میتوانند در این آزمون شرکت کنند؛ زیرا حق شرکت آزاد هم در این آزمون داده شده است.
طیبزاده در رابطه به سهمیه معلمان پیشدبستانی در آزمون استخدامی اظهار داشت: نباید در این آزمون سهمیه قائل شوند و باید طبق مصوبه مجلس به صورت عام و آزاد انجام شود.
این نماینده مجلس تصریح کرد: سهمیهبندی در این آزمون کار درستی نیست و باید با توجه به چهار شرط مجلس با عنوان جنسیت، ناحیهای که نیاز به نیرو دارد، تحصیلات بالاتر، سابقه کار و پس از آن احراز صلاحیت اولیه هر کس رتبه بالاتری را کسب کرد در این آزمون قبول شود.
وی تصریح کرد: رشتههای گروه علوم ابتدایی و روانشناسی با گرایشهای مختلف مورد نیاز دوره ابتدایی است و بر اساس نیاز منطقههای آموزش و پرورش، افراد استخدام میشوند.
به گزارش فارس، اواخر سال گذشته، آموزش و پرورش از اخذ مجوز برای جذب ۵ هزار نفر در این وزارتخانه خبر داده بود اما از فراخوان و جزئیات این آزمون اطلاعاتی اعلام نشد و تنها وزیر آموزش و پرورش بر برگزاری آزمون استخدامی در تابستان تأکید داشت.
چند روز پیش تعدادی از نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از برگزاری زمان ثبتنام(۱۱ تا ۱۷ مرداد) و آزمون استخدامی آموزش و پرورش(۲۷ شهریور) بر اساس جلسهای با وزیر این وزارتخانه خبر دادند اما هنوز جزئیات آزمون از سوی مسئولان آموزش و پرورش اعلام نشده است.
به نقل از فارس:شاپور محمدزاده مدیر کل دبیرخانه مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا پنج هزار نفر نیرویی که قرار است پس از آزمون به استخدام این وزارتخانه در بیایند، گزینش خواهند شد؟»، اظهار داشت: آموزش و پرورش 1.5 برابر افراد مورد نیاز به گزینش معرفی خواهد کرد.
وی افزود: معمولاً روال این طور است که 1.5 برابر آن 5 هزار نفر به گزینش معرفی خواهند شد؛ یعنی قرار است که 7 هزار و 500 نفر به گزینش معرفی شوند.
محمدزاده با بیان اینکه آمادگی لازم در خصوص انجام گزینش این تعداد را داریم، خاطرنشان کرد: به محض اینکه آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار شد و اسامی را به گزینش اعلام کردند، بر اساس آن فرصت زمانی، کارها را پیش خواهیم برد.
مدیر کل دبیرخانه مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا این افراد باید در هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش مورد ارزیابی قرار گیرند؟»، تصریح کرد: خیر، این موضوع بستگی به استانها دارد و هر تعدادی که استانها بخواهند جذب نیرو داشته باشند، گزینش افراد در آن استان انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه 27 و 28 مرداد ماه اجلاس هستههای گزینش سراسر کشور برگزار خواهد شد، گفت: به تمام همکاران تأکید میکنیم که در اسرع وقت پاسخ گزینشها را اعلام کنند تا آنها بتوانند به موقع به دانشگاه فرهنگیان برای آموزش یکساله معرفی شوند.
محمدزاده در پاسخ به این پرسش که «با این حساب قرار است که افراد به اندازه همان 1.5 برابر در گزینش تأیید نشوند؟»، گفت: خیر، اصلاً اینطور نیست.
مدیر کل دبیرخانه مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: ابتدا شرایط و صلاحیتهای عمومی را مورد بررسی قرار میدهیم و سپس شرایط اصلح را بررسی میکنیم. شاید افراد شرایط عمومی را دارند اما شرایط اصلح را نداشته باشند و افراد اصلحتر را انتخاب میکنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در شورای سلامت این استان گفت: در آیندهای نزدیک مراسم افتتاحیه مدرسه انرژی هستهای در مشهد با حضور وزیر امور خارجه برگزار میشود.
به نقل از ایسنا:مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در شورای سلامت این استان گفت: در آیندهای نزدیک مراسم افتتاحیه مدرسه انرژی هستهای در مشهد با حضور وزیر امور خارجه برگزار میشود.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، سیدجواد حسینی در شورای سلامت ادارهکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: اقدامات دولت تدبیر و امید در راستای حوزه سلامت قابل تامل بوده و این حوزه از مصوبات اجراییتری برخوردار است.
وی در خصوص برنامههای عملیاتی جهت شروع مهر ماه، خاطرنشان کرد: از ابتدای تابستان سال جاری فعالیتهای مرتبط با فصل شروع مدارس در قالب پروژه مهر تدوین شده و لازم به ذکر است که تا کنون ثبتنام ۸۸۲ هزار و ۶۰۲ دانشآموز در سراسر استان که ۷۲ درصد از جمعیت کل افراد را تشکیل میدهند، انجام شده است.
حسینی مداخلات دانشگاه علوم پزشکی در مدارس را رضایتمندانه اعلام کرد و افزود: مداخلات دانشگاه علوم پزشکی در مدارس از بار سلامتی قابل توجهی برخوردار بوده و فعالیتهایی نظیر توزیع قرص آهن و ویتامین D در مدارس منجر به ارتقای سلامتی دانشآموزان شده است.
وی تشکیل شورای سلامت را از جمله دستاوردهای مدرسه محوری دانست و اضافه کرد: مدارس کانون مشارکتهای گسترده اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی جامعه هستند و تشکیل شورای سلامت در دستگاه آموزش و پرورش و سایر دستگاههای بیرونی از جمله دستاوردهای مدرسه محوری به شمار میرود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: سامانه مجازی آموزش اصول بهداشتی از جمله طرحهای توسعهدهنده نظام سلامت در میان فرهنگیان است این سامانه میتواند در سطح گستردهتری افراد را تحت پوشش خود قرار دهد و به سبب فراگیر بودن، میزان ساعات تدریس را از ۱۲۰ هزار ساعت به ۵۰۰ هزار ساعت برساند.
حسینی در زمینه مدارس مروج سلامت، اظهار کرد: 1500 مدرسه مروج سلامت در سراسر استان پراکنده شدهاند و در تلاش هستیم تا در شهر مشهد دو آموزشگاه دخترانه و پسرانه را به عنوان مدارس تجربی طرح مروجان سلامت انتخاب کرده و طرحهای عملیاتی پیشنهادی را ابتدا در این مدارس پیادهسازی کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در خصوص همکاریهای فرانهادی، تصریح کرد: تا کنون با ۷۳ درصد از دستگاهها تفامنامه همکاری امضا کردهایم که دانشگاههای علوم پزشکی و فردوسی، اداره محیط زیست، سازمان صنعت و معدن، مراکز فنی و حرفهای، ادارهکل اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی بیشترین همکاری را با آموزش و پرورش داشتهاند.
حسینی کاهش خطرات و آسیبهای جسمی و حوادث در مدارس را از جمله برنامههای در دست اقدام عنوان کرد و گفت: ایران با دارا بودن یک درصد از جمعیت و مساحت جهان، با وقوع 6 درصد از مخاطرات طبیعی رو به رو است که کاهش زمینههای خطرات و حوادث در مدارس باید با جدیت بیشتری دنبال شوند.
وزیر آموزش و پرورش از عزت الله انتظامی به پاس مشارکت در امر مدرسه سازی تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش سرویس آموزش و پرورش ایسنا، علی اصغر فانی روز گذشته با حضور در منزل استاد عزت الله انتظامی از وی عیادت کرد.
وزیر آموزش و پرورش در این دیدار با اشاره به اقدام خداپسندانه استاد عزت الله انتظامی در احداث یک باب مدرسه در استان ایلام گفت : احداث مدرسه از طرف یک هنرمند را باید در زمره آثار هنری او و شاید هم یکی از اثرگذارترین و ماندگارترین هنرهای یک هنرمند محسوب کرد.
وی با بیان این که هنرمندان و چهره های هنری نقش مهمی در فرهنگ سازی و الگوسازی برای جوانان و نوجوانان دارند ، افزود : ورود چهره های محبوب و نام آوران هنر و ادب و موسیقی در امر مدرسه سازی، فرهنگ مشارکت سایرین در این کار نیک را غنا می بخشد و آن را تقویت می کند.
براساس گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش، در این دیدار که چینی فروشان مشاور فرهنگی وزیر او را همراهی می کرد ، عزت الله انتظامی از عیادت وزیر آموزش و پرورش تشکر و اظهار داشت : مدرسه سازی کاری ماندگار و اثربخش است و اگر برای کارهای خوبمان ماندگاری می خواهیم باید در مدرسه سازی مشارکت کنیم.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: در دنیای امروز سوادآموزی به اندازه عبادت برای انسان ضروری است
عابد فتاحی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه آذربایجان غربی، با بیان اینکه «علم و سواد از ضرورتهای روز است»، افزود: قطعا از تصویب طرح عدم ارائه خدمات دولت به بیسوادان در مجلس حمایت کرده و امیدواریم این طرح زمینهای برای ریشه کن کردن بیسوادی در کشور باشد.
وی با اشاره به اینکه «طرح عدم ارائه خدمات دولت به بیسوادان از جمله طرحهایی است که فوریت ندارند»، خاطرنشان کرد: طرحهایی که دارای فوریت نباشند پروسه طولانی را باید طی کنند تا در دستور کار مجلس قرار بگیرند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: هیچ عیب و ایرادی در این طرح وجود ندارد و در زمان مطلوب در دستور کار دولت قرار میگیرد.
فتاحی با اشاره به اینکه «در زمینه سطح علمی و دانشگاهی جزء کشورهای قدرتمند دنیا هستیم»، افزود: این عامل باعث میشود تا تلاش بر این باشد بیسواد در کشور نداشته باشیم. افراد باسواد توانایی این را دارند تا از لحاظ عبادت، نزدیکی به کلام خدا، مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زندگی و کشور خود به روز شوند؛ لذا باید بیشتر در راستای سوادآموزی در کشور با جدیت عمل کرد.
وی در عین حال با بیان اینکه «نباید افرادی را که فاقد توانایی سوادآموزی هستند را با زور سرنیزه مجبور به سوادآموزی کرد» گفت: افرادی که در زمینه سوادآموزی توانمند هستند به طریق مختلف از جمله شبانه، روزانه، بعد از ظهر و در زمان مطلوب خود میتوانند به این امر مشغول شوند.
به گزارش ایسنا طرح عدم ارائه خدمات دولت به بیسوادان اواخر سال گذشته به مجلس ارائه شد که طی آن از سال 95 دولت از دادن خدماتی نظیر صدور و تمدید گواهینامه رانندگی و کسب، خدمات کمیته امداد و بعضی دستگاههای دیگر به بیسوادانی که اقدام به باسواد شدن نکنند، امتناع خواهد کرد.
.: Weblog Themes By Pichak :.